Specialist: Nu doar odihna le ajuta pe femei sa se relaxeze, au nevoie de un intreg program de reechilibrare si armonizare sufleteasca

Comunicat de presa

Femeile sunt de doua ori mai predispuse la stres decat barbatii, iar cercetatorii americani de la Spitalul de Copii din Philadelphia au descoperit si care sunt cauzele reale ale acestei diferente. Potrivit acestora, un anumit hormon al stresului, cunoscut ca si CRF, la care reprezentantii sexului tare nu reactioneaza, indiferent de cat de mare este nivelul acestuia, are o mai mare incidenta asupra sexului feminin.

  • Tinand cont de acest aspect, psihologii afirma ca femeile au nevoie de un tratament diferentiat atunci cand vine vorba de relaxare sau de echilibrarea interioara. Specialistii sunt de parere ca nu doar odihna le ajuta pe femei sa se relaxeze, ci au nevoie si de comunicare, de intelegere si compasiune din partea partenerilor pentru a se echilibra mai usor. De cealalta parte, barbatii pot reduce nivelul de stres prin procedee mult mai simple, chiar si prin odihna.

In urma mai multor studii si cercetari, psihologul Mona Georgescu, specialist in psihologia femeii, a realizat un amplu program de retreat care sa le ajute pe femei sa treaca mai usor peste starile de anxietate si atacurile de panica sau peste depresii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Ajuns la a sasea editie, tabara “SENS” – retreat de vara pentru Femei, organizat de psihologul Mona Georgescu, in parteneriat cu MinuneMica.eu – site cu resurse de psihologie, dezvoltare personala si evolutie spirituala - va avea loc anul acesta, in perioada 6-9 august, la Gura Diham.

Programul de retreat se va concentra pe teme actuale si care le apasa din ce in ce mai mult pe femei, precum: frica de singuratate, frica de imbatranire, relatiile de cuplu – intre normalitate si patologie, sacrificiul si compromisul, minciuna si manipularea in relatii, violenta si abuzurile in relatii, singuratatea in doi, frica de saracie si relatia dintre cariera si viata personala. Modalitatile de lucru din cadrul programului reunesc procedee, tehnici si meditatii din sfera psihologiei, a autocunoasterii, optimizarii si evolutiei personale, recunoscute si validate la nivel international. Obiectivele acestui program de retreat vizeaza intelegerea si rezolvarea conflictelor interioare, purificarea sufleteasca, corporala si emotionala, conectarea la propria sursa de vitalitate si naturalete, constientizarea si gestionarea emotiilor negative care au produs blocaje in Suflet-Minte-Corp, reprimandu-le Feminitatea si potentialul natural.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

“Femeile au o sensibilitate aparte, acumuleaza tensiuni pe care barbatii nu le interiorizeaza de multe ori. Femeile nu vor reusi niciodata sa treaca peste anumite stari negative numai prin odihna, ci au nevoie de un intreg program de echilibrare. Chiar daca par, de cele mai multe ori in regula, femeile sedimenteaza stari si sentimente care, la un moment dat, vor defula intr-o forma amplificata. Dupa foarte multi ani de munca - atat la nivel personal, cat si la nivel profesional, am reusit sa inteleg adevaratele nevoi si anxietati ale femeilor si, cel mai important, am gasit solutii pentru rezolvarea lor. Am imbunatatit de la an la an programul SENS, astfel incat editia din aceasta vara a capatat forma cea mai apropiata de perfectiune”, declara psihologul Mona Georgescu, fondatorul si organizatorul Programului de retreat pentru femei “SENS”.

Persoanele interesate se pot inscrie pe website-ul oficial al evenimentului, https://www.minunemica.eu sau sunand la numarul de telefon 0722.501050.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri