Unele ingrediente provin din pamant, altele sunt produsul unor insecte, altele cresc ca fruct si altele provin din apa - descopera preparatul din 6 ingrediente-tratament ce iti poate sava viata.

via Healthy Kudika

Cele 6 ingrediente-medicament care iti pot salva viata

Aceast medicament este indicat tuturor persoanelor, inclusiv celor care sufera de diabet, avand un continut scazut in glucide si un puternic efect antiinflamator, anticancerigen si antiimbatranire. Ratia este mica, de o lingurita pe zi, astfel incat chiar si organismul bolnav poate tolera foarte usor acest tratament natural.

Acest tratament se administreaza dupa cina, la o ora cel putin, cu conditia sa nu consumati la cina carne – aliment al carei digestie dureaza peste o ora. Se bea un pahar mare cu apa, apoi la 15-20 de minute se ia o lingurita din acest tratament. Este indicat sa aveti o cina usoara, consumand fie supa, fie o portie mica de legume sau fructe.


Ingredientele tratamentului:

  • Un borcan de 800 ml de miere de albine;
  • O ceasca de seminte de canepa;
  • O ceasca de miez de caise;
  • Doua capatani de usturoi;
  • Un mar;
  • Pastile de spirulina – 30 – sau alga in sine – o ceasca.

Se taie marul in cuburi mici, cu tot cu coaja si fie se piseaza, fie se baga la blender. In rasnita se pun semintele si miejii. Usturoiul se piseaza si el. Pastilele se piseaza, iar daca folositi alga, aceasta se pune in blender cu marul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-un borcan mare, se acopera cu capac si se lasa la frigider timp de 4 saptamani.

Dupa aceasta perioada, se poate consuma o lingurita in fiecare zi, urmand recomandarile de mai sus.

Care sunt beneficiile acestui tratament si cui ii este indicat

Semintele prezinta o concetratie uriasa de acizi grasi omega si grasimi de calitate, esentiale pentru buna functionare a creierului, dar si a sistemului nervos periferic. Nu este de mirare ca din seminte se obtin uleiurile, cum ar fi, in cazul nostru, uleiul de canepa. Din pacate uleiurile nu pastreaza toate proprietatile semintelor din care sunt obtinute.

Semintele mai contin substante active, unice in natura, pentru ca din ele sa se poata dezvolta intreaga planta. Sunt bogate de asemenea si in proteine, dar mai ales in substante anticancerigene.

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Caria dentară – ce este și cum se tratează Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Citeste mai mult despre acest tratament pe Healthy Kudika

Foto homepage: Spirulina, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri