Afla care este Semnul Lunii personal si in ce semn zodiacal s-a aflat luna atunci cand te-ai nascut. Poti descoperi multe lucruri fascinante despre tine si tendintele tale emotionale negative, dar iti poti afla si remediul emotional si floral.

Dr Edward Bach, marele homeopat, este cel care a “intuit” o existenta a unei legaturi intre tipurile de “esenta florala” si pozitia Lunii in astrograma natala. Cei 12 Vindecatori, asa cum le-a numit dr. Bach cele 12 esente florale, pot reprezenta de fapt si 12 tipuri arhetipale de personalitate, fiecare tip de personalitate avand o calitate care poate fi dezvoltata sau o tendinta emotionala/ mentala negativa care trebuie depasita pentru a atinge armonia.

Dr. Bach sugereaza ca plasarea lunii in tabelul natal in momentul nasterii ofera cea mai buna perspectiva a adevaratei personalitati a unei persoane, dar si a lectiei pe care aceasta o are de invatat in viata. Bach credea ca tipul de personalitate este determinat de Semnul Lunii la nastere. Si intr-adevar, astrologic vorbind, Luna este astrul cu cea mai mare influenta emotionala asupra unei persoane, influentandu-ne inca de la nastere. Luna este corelata adesea cu raspunsurile instinctuale, cu modelele comportamentale, cu transformarea emotionala, cu trecutul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Foto: Luna, flori via Shutterstock

De asemenea, se crede ca esenta florala asociata semnului personal al lunii iti poate fi de mare ajutor in conditii de stres si anxietate. Ea poate ajuta la instalarea armoniei emotiilor si la echilibrarea anumitor trasaturi negative pe care avem tendinta de a le amplifica in situatii si momente dificile/ criza.

Dr Bach descrie aceste 12 arhetipuri florale si ca “cele 12 mari lectii ale vietii”, crezand ca fiecare dintre noi se concentreaza asupra uneia dintre aceste lectii in mod special. Cu toate acestea, Bach a fost un doctor si cercetator mai mult decat un astrolog. Nu a dorit ca munca sa sa fie asociata cu astrologia si nu a dezvaluit in scrierile sale cum pot fi asociati cei 12 vindecatori florali celor 12 zodii. Aceste idei ale sale si legatura dintre astrologie si remediile florale au fost prea putin dezvoltate pana la Peter Damian. Peter Damian a fost cel care a preluat aceasta idee in cartea “Cei 12 vindecatori ai zodiacului”, dezvoltand-o si facand o asociere intre semnele astrale si remediile florale Bach.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Afla care este Semnul Lunii personal si in ce semn zodiacal s-a aflat luna atunci cand te-ai nascut. Poti descoperi multe lucruri interesante despre tine si tendintele tale emotionale negative, dar iti poti afla si remediul emotional si floral. Aceste module de calculare a pozitiei Lunii in momentul nasterii tale iti pot fi de ajutor:www.moonsigncalendar.net/calculate-moonsignsau https://moon-sign-calculator.com/ sau hwww.astrocal.co.uk/moonsign/moonsignmain.html . Odata ce ai aflat care iti este semnul Lunii la nastere, citeste si descrierile de mai jos:

Luna in Berbec - Impatiens (Slabanog)


Tendinta negativa: Nerabdarea


Cel cu Semnul Lunii in Berbec are tendinta de a deveni nerabdator, irascibil atunci cand ceilalti nu mentin acelasi ritm ca el. El se asteapta ca totul sa se intample imediat. Marea lectie de viata a acestuia este este de a-si incetini ritmul si de a se conecta la ceilalti, dar si la partea rabdatoare si linistita din el. Impatiens este remediul care il va invata si ajuta sa fie mai calm si sa constientizeze ca exista timp pentru orice lucru.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Luna in Taur - Gentiana

Tendinta negativa: Neincrederea

Cel cu semnul Lunii in Taur are asteptari mari de la cei din jur, iar atunci cand lucrurile nu merg cum se asteapta ele, are tendinta de a suferi sau de a fi dezamagit. Uneori, se afunda asupra aspectelor negative, nereusind sa le mai perceapa si pe cele pozitive. Lectia sa de viata este ca trebuie sa vada lucrurile si dintr-o perspectiva mai ampla, sa fie mai optimist si sa aiba incredere in planul divin. El trebuie sa invete ca totul se va intampla atunci cand trebuie sa se intample, iar gentiana este remediul floral care il va ajuta sa isi dezvolte mai bine latura optimista.


Foto int: Remediu floral Bach, Impatiens via Shutterstock

Foto homepage: Terapie florala, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri