Produsele de cosmetica si machiaj fac parte din viata fiecarei femei. Reclamele ne promit mereu efecte minune, dar oare stim care sunt acelea care ne fac bine? Unele produse contin ingrediente cu adevarat benefice pentru piele. Afla care sunt acestea si investeste in consecinta.

Obisnuieste-te sa citesti eticheta. Daca in lista de ingrediente, un anumit compus se afla notat intre primele, atunci inseamna ca acesta exista intr-o cantitate mare in acel produs. Urmareste daca aceste produse au in compozitia lor, substante benefice.

Acestea sunt cateva dintre cele mai santaoase ingredietene cosmetice, pe care iti recomandam sa le cauti atunci cand iti achizitionezi un produs cosmetic sau de make-up:

Vitamina C

Ne este recomandat sa bem un pahar cu suc de lamaie sau portocala in fiecare dimineata, datorita continutului de vitamina C. In cosmetica, Vitamina C ingrijeste colagenul din piele, pentru ca ridurile fine sa fie mai putin vizibile.

Foto: Shutterstock.com; Vitamina C, cosmetica

Vitamina C lumineaza de asemenea petele si protejeaza impotriva arsurilor soarelui.
Antioxidantii ca Vitamina C apara impotriva modificarilor pe care le aduc razele de soare adanc in pielea noastra. In privinta cremelor cu Vitamina C, trebuie sa aveti grija fiindca acestea sunt perisabile. Cumparati-va crema doar pentru o luna, sau cautati formule care sa dureze mai mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Peptidele cuproase

Peptidele cuproase stimuleaza productia de colagen si elasten din piele, avand ca efect o piele mai ferma si mai sanatoasa. Sunt cunoscute ca fiind cele mai eficiente ingrediente din cosmetica. Ele fac parte tot din categoria antioxidanti.

Combinatia Tamaduitoare Miraculoasa: Lamaie + Bicarbonat de Sodiu

Cele 12 super alimente recomandate tuturor femeilor

Foto homepage: Shutterstock.com; femeie, cosmetica, chip


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri