Reteta acestui suc care iti protejeaza inima a devenit acum atat de populara, incat unii considera ca te poate ajuta sa amani interventia de bypass sau angioplastia la nivelul inimii. Citeste mai multe informatii despre elixirul care destupa vasele inimii.

Sursa: healthy.kudika.ro

In timpurile noastre bolile cariovasculare sunt atat de frecvente, incat reprezinta o adevarata amenintare in privinta sanatatii.

Cea mai intalnita cauza a acestor afectiuni cardiovasculare este ateroscleroza – o tulburare in care grasimile rele se depun in grosimea peretilor vaselor, inclusiv la nivelul vaselor inimii. Aceste depozite grase din peretii vaselor cresc in timp si proemina in interiorul arterelor, putand infunda un vas de sange.

Atunci cand printr-o artera nu mai circula sangele, zonele din organe care primeau oxigen si nutrienti prin sangele pe care acea artera il aducea la celule, ajung sa sufere si sa se degradeze. Acest proces poarta numele de infarct si poate sa apara in diverse orgne din corp: infarct miocardic (la nivelul inimii), infarct pulmonar, infarct renal, infarct la nivelul creierului, infarct mezenteric (la nivelul intestinelor) etc. Desigur, exista si alte cauze pentru infarct, insa ateroscleroza si complicatiile ei ocupa primul loc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului

Elixirul minune de mai jos este vestit pentru proprietatile sale de a incetini ateroscleroza si a scadea depozitele de grasjmi din peretii arterelor, destupand vasele.

Citeste articolul integral pe Healthy Kudika

Foto homepage: Inima, Sanatate Inima via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri