Ce alimente iti plac cel mai mult? Preferintele nutritionale pot spune multe despre nevoile organismului tau.

Un articol via Healthy.kudika.ro

Vitaminele sunt deosebit de importante pentru organism, practic nu am putea trai fara acestea.
A vorbi despre importanta vitaminelor reprezinta un subiect demn de un tratat, insa noi vom rezuma in cateva randuri cele mai importante informatii care merita retinute.

Prin urmare va invitam sa descoperiti mai jos exact ceea ce ar trebui sa stie orice persoana despre vitamine si alimente, astfel incat sa va puteti orienta in privinta alimentelor si a nutritiei sanatoase. Va propunem si o imagine pe care o numim “harta” tocmai pentru ca va ghideaza in alegerile alimentare de zi cu zi.

Harta alimentelor bogate in vitamine

Inainte de toate trebuie sa stiti ca exista vitamine hidrosolubile (se gasesc in alimente bogate in apa si se absorb daca veti consuma acele alimente) si liposolibile (prezente in alimente bogate in grasimi).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Suplimentele alimentare nu sunt la fel de eficiente ca alimentele, laboratorul nu poate imita atat de bine natura. Matricea alimentara in care nutrientii se gasesc in mod natural este aproape perfect compatibila cu mecanismele de absorbtie ale organismului. De aceea dieta este atat de importanta si de aceea chiar si suplimentele alimentare trebuie luate inainte de masa pentru ca vitaminele continute sa se absoarba.


Citeste mai mult pe Healthy.kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri