Venirea verii aduce cu sine nu doar vacante exotice si pofta de relaxare, ci si dorinta de a arata perfect la plaja si de a trezi admiratia in jur.

Orice femeie isi doreste ca, peste noapte, daca s-ar p

utea, sa obtina o piele de zeita, celulita sa dispara, iar corpul sa se subtieze considerabil.

Iulia Preda, reputat farmacist, Doctor in Stiinte Medicale, cu o experienta de peste 14 ani in domeniu, ne sfatuieste ca pentru a reduce aspectul de coaja de portocala al pielii si de a avea o piele hidratata si fina este necesar sa scoatem mai intai, din meniul zilnic, mancarea fast-food, prajelile, bauturile carbogazoase si dulciurile in exces.

Al doilea pas este sa facem cateva minute pe zi sport si sa ne hidratam foarte bine, mai ales, vara. Ca rezultatele sa apara foarte usor, Iulia recomanda sa alegem un tip de tratament care sa combata celulita si pe care sa -l aplicam cel putin o data pe saptamana . CEL MAI IMPORTANT DINTRE TOATE RAMANE SI NU TREBUIE SA LIPSEASCA: MASAJUL LOCAL! Retetele le putem face chiar noi acasa, cu ingrediente 100% naturale pe care le gasim la magazinele de profil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Iata trei retete care au efecte impresionante asupra corpului, chiar de la prima aplicare.

Tratament anti-celulitic cu scortisoara si boia

Foto: Shutterstock.com; scortisoara

1 lingurita scortisoara pudra
1 lingurita boia iute
1 lingurita piper negru
cateva picaturi de ulei de scortisoara

Se amesteca ingredientele pana se formeaza o pasta. Inainte de a aplica acest tratament, cu care veti masa zonele afectate de celulita timp de 4-5 minute (pana se inroseste zona), pentru o mai mare eficenta ar fi indicat sa va ungeti corpul in prealabil, cu un ulei de masaj. Dupa tratament clatiti zonele cu apa rece!
Folositi o data pe saptamana


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri