Iata ce suc propune Dr. Oz pentru scaderea rapida in greutate si topirea celulitei.

Dr. Oz nu conteneste sa ne surprinda si sa ne entuziasmeze cu sfaturile sale sanatoase si deosebit de utile.

Cand vine vorba de accelerarea metabolismului si arderea caloriilor, Dr. Oz propune solutii simple, sanatoase si eficiente.

Sucul MINUNE care topeste celulita si arde caloriile

Pentru ca hidratarea este deosebit de importanta pentru reechilibrarea metabolismului celular si pentru buna functionare a fiecarei celule din corp, devine evident ca atunci cand dorim sa eliminam toxinele din organism si sa slabim ar trebui sa alegem fie alimentele bogate in apa, fie sucurile care activeaza anumite organe.

Sucul propus in articolul curent activeaza metabolismul si contribuie la mobilizarea si arderea grasimilor in exces. Acest suc prezinta atat efecte privind pierderea in greutate, cat si efecte medicale, precum:
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului
  • scaderea colesterolului rau;
  • detoxifierea ficatului si colonului;
  • cresterea imunitatii;
  • stimularea regenerarii celulare;
  • redobandirea fermitatii pielii;
  • topirea celulitei;
  • curatarea rinichilor;
  • accelerarea cresterii parului si unghiilor.

IMPORTANT: urmati cura cu acest suc timp de minim 2 luni, band cu jumatate de ora inainte de fiecare masa acest suc (minim 3 doze/zi). Aveti grija ca in aceasta perioada sa nu va aflati sub tratament. Daca totusi tratamentul nu poate fi evitat, se recomanda sa intrebati medicul daca terapia poate interactiona sau nu cu ingredientele deosebit de active ale acestui suc natural.

Cititi in pagina urmatoare cum se obtine acest suc >>>

Foto 1: suc de grapefruit cu scortisoara @ Shutterstock.com; Foto2: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri