O reteta pe cat de simplu de facut, pe atat de sanatoasa si de gustoasa! O puteti incerca oricand pe timp de vara pentru a avea un somn linistit si odihnitor.

Pe site-ul dr Oz ne este prezentata o reteta racoritoare de inghetata preparata in casa, continand banana si suc de portocale. Aceste doua ingrediente sunt cunoscute pentru aportul lor de magneziu, util in relaxare si inducerea somnului. Dr. Oz recomanda aceasta reteta pe timp de vara celor care doresc sa adoarma mai repede si sa aiba un somn mai linistit.

Ingrediente:


✯ 2 cesti de suc de portocale
✯ 3 pachetele de gelatina granulata
✯ 1/2 ceasca de capsuni
✯ 1 banana mica
✯ 1/2 ceasca de iaurt integral (mai gras)

Preparare:

Amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui blender si apoi pune compozitia obtinuta in forme de inghetata. Lasa la inghetat timp de 8 ore si apoi scoate inghetata din forme, trecand-o rapid prin apa calduta pentru a se desprinde (NU MAI MULT DE 15 SECUNDE!!!!). Indeparteaz-o usor din forme si savureaz-o.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Sursa: www.doctoroz.com

Foto homepage: Suc de fructe inghetat, Shutterstock

Foto int: Inghetata pe bat, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri