Sarea de bucatarie este cunoscuta ca fiind un excelent ingredient al mancarurilor, 'sarea in bucate' reprezenatnd un principiu de baza la bucatariei din popor.

Un articol via Healthy.kudika.ro

Te-ai gandit insa pana acum ca ai putea utiliza sarea de bucatarie si in alt mod?

Iti propunem sa descoperi mai jos ce beneficii poate aduce sarea asupra frumusetii si sanatatii.

1.Sarea de bucatarie iti intareste si albeste dintii

Este indicat sa folosesti sare BIO, chiar daca are o culoare usor gri. Sarea a fost folosita pentru ingrijirea dintilor incepand cu strabunii nostri, spalatul gurii cu sare protejand dantura de carii si conferind dintilor un alb mai intens.

In zilele noastre poti sa folosesti foarte usor sarea pentru ingrijirea dintilor. Pui pe periuta dentara sare si bicarbonat de sodiu, cat sa fie suficient pentru a freca 5 minute dantura.

2. Sarea de bucatarie vindeca amigdalita si durerile in gat

In popor copiii care faceau amigdalita suportau un tratament care de multe ori se dovedea eficient: se frecau cu sare amigdalele! Se pare ca aceasta metoda a fost des folosita, avand un real succes.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Astazi ni se poate parea destul de nepotrivita alegerea unui astfel de tratament, insa putem adopta o metoda asemanatoare: gargara cu apa si sare! Sarea trebuie sa fie in concentratie mare, de preferat o lingura de sare la o ceasca mica de apa calda.

Foto: sare de bucatarie in frumusete; Shutterstock.com

Foto homepage: Shutterstock.com; sare, sare de buctarie


Citeste mai departe pe: Healthy.kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri