Deseori mastile de par sunt dificil de preparat si necesita mult timp, motiv pentru care multe dintre noi le evita. Dar v-ati gandit ca exista preparate pentru par care se pastreaza in recipiente si se folosesc cu usurinta la fiecare spalare?

Sursa: Healthy

Preparate HOMEMADE pentru par sanatos

Ser intens regenerator pentru parul subtire sau parul rar

Acest ser este indicat persoanelor cu par subtire sau celor cu par rar ori zone de calvitie, dar si in perioadele de cadere a parului.

Cum se prepara serul regenerator

Aveti nevoie de:

Folositi un recipient spray pentru solutii uleioase, de exemplu unul care va ramane de la balsam de par sau lotiune de masaj. Stoarceti capsulele de vitamina E si adaugati restul ingredientelor. Amestecati bine inainte de fiecare folosire.

Cum se foloseste spray-ul intens regenerator

Acesta se foloseste o data pe saptamana, intr-o seara in care va veti spala parul. Este indicat ca inainte de a face baie, sa pieptanati parul si sa stropiti scalpul cu acest ser; masati energic timp de 5 minute. Nu va opriti mai devreme din masaj, iar daca la inceput va cade parul, nu va alarmati, sunt indepartate acele fire de par slabe, urmand regenerarea, astfel ca va creste un fir de par mai gros si mai puternic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Apoi acoperiti parul cu un prosop, de preferabil gros si cald (il puteti incalzi la cuptor de exemplu sau pe calorifer). Daca nu aveti posibilitatea, puteti folosi si un prosop neincalzit. Stati cu prosopul pe cap aproximativ o ora, timp in care puteti realiza alte treburi prin casa ori puteti urmari un film, serialul preferat etc.

Apoi samponati parul o data sau de doua ori si va ingrijiti ca de obicei podoaba capilara.

Spray-ul se pasteaza la frigider, nu mai mult de 6 luni.

Foto: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri