Castravetii murati nu lipsesc din nicio camara si de la nicio masa indestulata. Stiati insa, cat de buni sunt castravetii murati pentru sanatatea noastra? Iata de ce este bine sa ii consumam.

4. Castravetii murati iti intaresc sistemul imunitar

Catravetii murati contin minerale, fier, calciu si magneziu care iti ajuta corpul sa functioneze in mod optim. In acelasi timp, castravetii murati sunt o sursa bogata de vitamina C. Castravetii murati si vegetalele murate pot face minuni pentru organismul tau. Te ajuta sa lupti impotriva racelilor si infectiilor respiratorii.

Foto: Shutterstock.com; castraveti murati

5. Castravetii murati iti dau energie

Alt beneficiu al castravetilor murati este acela ca iti dau foarte multa energie. Castravetii murati contin mici cantitati de vitamina B, aceasta substanta ajutandu-te sa transformi alimentele pe care le mananci in energie necesara functionarii corpului. O portie de castraveti murati contine 5% din vitamina B6, acid pantotenic si riboflavina.

6. Castravetii murati ajuta vederea

Contin Vitamina A, un nutrient important pentru sanatatea ochilor. Aceasta vitamina previne cataracta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

7. Castravetii murati sunt o sursa excelenta de antioxidanti

In afara de vitamine si minerale, castravetii murati sunt bogati in antioxidanti. Rolul lor este acela de lupta impotriva radicalilor liberi si sa previna efectele lor negative, cum ar fi imbatranirea prematura.

Informatii via @dietandi.com

Iti recomandam si:

Poate ca nu o sa-ti vina sa crezi... Super Alimentul secolului este chiar de la bunica si are 20+ beneficii extraordinare

Mod de preparare castrveti murati in sare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri