'Fii pe primul loc' – aceasta este semnificatia proteinelor in limba greaca, iar pentru ca omul sa isi mentina zilnic pozitia de lider, organismul compus din 22 de aminoacizi regasiti in compozitia proteinelor, efectueaza constant combinatii intre acestia, pentru a produce o infinitate de proteine. In prezent, cea mai bogata sursa de proteine este reprezentata de semintele de canepa, recomandate a fi incluse in alimentatia zilnica, indiferent de varsta, avand un rol esential in mentinerea sanatatii organismului uman.

Unicitatea proteinelor din semintele de canepa

Caracterul unic al semintelor de canepa nu este dat doar de compozitia sa bogata in aminoacizi esentiali, ci mai ales de faptul ca proteina lor este compusa in proportie de 65% din globulina edestina, cea mai mare compozitie din regnul vegetal.[5] Edestina are abilitatea unica de a stimula producerea de anticorpi impotriva agentilor invazivi, pentru ca corpul sa faca fata organismelor invadatoare, prin anticorpii creati. Mai mult decat atat, consumul de seminte de canepa este benefic in cazul persoanelor care sufera de boli cu deficit imunitar, intrucat ofera aportul optim de aminoacizi de care organismul are nevoie pentru a produce albumina serica umana.[6]

Spre deosebire de alte pudre proteice, cea din canepa are un continut bogat in acizii grasi polinesaturati esentiali omega 6 si omega 3 in raportul ideal pentru asimilarea de catre organism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Iti recomandam: Pudra proteica Canah

Produsul il gasesti in magazinele Plafar.net

Daca vrei sa-ti incepi dimineata in forta cu un boost de proteine, poti incerca pudra proteica certificata ecologic din seminte de canepa, care contine 50% proteina completa de origine vegetala.

Fie ca esti sportiv, vegetarian sau vegan sau problemele de sanatate iti impun o dieta cu continut redus sau lipsita de proteine animale, iti poti prepara dimineata un shake proteic in care sa incluzi 2-4 linguri de pudra in amestec cu banane, fructe de padure, mere si scortisoara, pere si ghimbir, iaurt si miere etc.

Pudra proteica este disponibila pe www.canah.com, reteaua Plafar, DM si majoritatea magazinelor de tip plafar. Pretul este de 36 lei (500g) pentru varianta naturala si 43 lei pentru cele certificate ecologic (500g), insa sunt disponibile si in cantitati mai mari sau in baxuri. Poti opta si pentru setul in editie limitata cu aroma de afine sau catina impreuna cu uleiul de canepa bio la pretul de 54 lei.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri