Un obicei japonez valoros spune sa bei in fiecare dimineata, imediat dupa trezire, un pahar cu apa. Uimitor a fost insa ca mai tarziu cercetatorii au descoperit ca acest obicei este un real tratament pentru multe boli.

Asadar astazi terapia cu apa a prins tot mai mult teren, iar paharul cu apa pe stomacul gol a devenit o indicatie medicala.

Un pahar cu apa pe stomacul gol sau cum sa tratezi o gama larga de boli

Specialistii au studiat efectele paharului cu apa pe stomacul gol si au ramas uimiti. Aproximativ 250 ml de apa reprezinta exact cantitatea de lichid de care organismul nostru are nevoie in unele momente, cum ar fi dimineata imediat dupa trezire sau pe stomacul gol inainte de masa. Daca vom creste aceasta cantitate, atunci trebuie sa ne alegem un singur moment din zi: dimineata.

Asadar rezultatele cercatarilor efectuate initial in Japonia, dar apoi preluate si de alte echipe de specialisti din intreaga lume, arata ca 1-4 pahar cu apa dimineata imediat dupa trezire asigura o vindecare/ameliorare sigura pentru afectiuni si tulburari ca:

Descopera toate beneficiile paharului cu apa citind continuarea in articolul-sursa: Revelatia anului: PAHARUL CU APA de dimineata si 5 beneficii sanatoase extraordinare din Suplimentul de Sanatate si Diete Kudika

Iti recomandam sa citesti si:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Cura de slabire cu apa

Un obicei japonez valoros: sa bem apa pe stomacul gol!

Foto: paharul cu apa de dimineata - Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri