Faimosul chirurg plastician al Americii, Andrew Ordon, ne ofera cateva remedii naturiste menite sa dea timpul inapoi si sa redea pielii tineretea si stralucirea sa naturala.

Faimosul chirurg plastician al Americii si expert in frumusete Andrew Ordon propune pentru revista www.rd.com cateva remedii naturiste menite sa dea timpul inapoi si sa redea pielii tineretea si stralucirea sa naturala. Iata 2 remedii naturiste eficiente in tratarea ridurilor, dar si a acneei. Si fiindca frumusete vine din interior si detoxifierea interioara are efecte imediate asupra pielii, specialistul ne recomanda drept bonus o minunata salata, plina de antioxidanti.

Tonic facial cu busuioc

Acest tonic facial este excelent pentru persoanele cu tenul gras si acneic. Busuiocul joaca un rol puternic de antiseptic contribuind la indepartarea bacteriei ce cauzeaza acneea. Totodata stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui la nivelul pielii.

Ingrediente:

- 3 linguri de frunze uscate de busuioc

- 1 cana de apa fiarta

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Dupa ce apa a dat in clocot, stinge focul si adauga in ea frunzele uscate si sfaramitate de busuioc. Lasa sa se raceasca, strecoara amestecul si pune-l intr-un recipient de tip spray cu pulverizator. Pulverizeaza pe suprafata tenului si intinde uniform cu ajutorul unui disc demachiant sau o bucata de vata. Este o lotiune pe care o poti utiliza zilnic. O poti tine in frigider pentru 2 zile, insa este indicata sa fie preparata zilnic.

Foto Busuioc, apa via Shutterstock

Salata care intinereste pielea

Un adevarat guru al frumusetii, Andrew Ordon a inteles cat de importanta este alimentatia in mentinerea sanatatii, curateniei si frumusetii pielii. Ne recomanda de aceea o salata energizanta, plina de vitamine si antioxidanti capabili sa lupte impotriva radicalilor liberi. Totodata, ingredientele acestei salate pot furniza pielii toti nutrientii necesari pentru a-si recapata aspectul sau curat si radiant. Un astfel de mic dejun ne poate intineri cu cativa ani si ne poate ajuta sa luptam impotriva ridurilor si a fenomenului de imbatranire.

Foto homepage: Frumusete via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri