Descopera remediile banale si miraculoase care se afla in bucataria fiecaruia dintre noi si pe care dr Oz le recomanda a fi folosite cu cea mai mare incredere.

Descopera remediile banale si miraculoase care se afla in bucataria fiecaruia dintre noi si pe care dr Oz le recomanda a fi folosite cu cea mai mare incredere. Aceste remedii naturiste au un mare potential vindecator si sunt eficiente in tratarea anumitor afectiuni cu care ne confruntam adesea:

Gheata si ulei esential de menta pentru calmarea durerilor de spate

Totodata, dr. Oz ne sfatuieste sa folosim uleiul de menta in combinatie cu gheata si masaj si pentru tratarea durerilor de spate. Pune la inghetat o mixtura formata dintr-o cana cu apa in care ai turnat 2 picaturi de menta. In momentul in care gheata s-a intarit, fa un masaj usor pe spate, direct pe piele, cu aceasta gheata.

Ulei de masline pentru un par stralucitor

Uleiul de masline este un alt ingredient pe care il regasim in bucataria oricui si care are proprietati excelente. Gratie acizilor grasi monosaturati pe care il contine, Dr Oz. il recomanda ca remediu in regenerarea parului si a luciului sau matatos natural. Aplica ulei de masline pe par printr-un masaj usor si acopera-l cu o casca de dus timp de 10 minute. Dupa 10 minute, indeparteaza-l apeland la un sampon bland si clateste bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Foto Ulei de masline_Shutterstock

Ulei de masline pentru prevenirea gingivitei

Uleiul de masline este de nepretuit si in prevenirea gingivitei, ne spune acelasi dr. Oz. Ia putin ulei de masline, clateste-te gura cu el si inghite. Este un remediu pe care dr. Oz il caracterizeaza drept eficient. Grasimile bune din uleiul de maslin extravirgin si antioxidanti pe care ii continw reduc depunerea placii bacteriene de pe dinti, contribuind astfel la prevenirea gingivitei si la evitarea aparitiei inflamatiilor din cavitatea bucala. In plus, adauga dr. Oz, antioxidantii din uleiul de masline distug bacteria Helicobacter pylori, responsabila pentru infectarea mucoasei stomacului si pentru aparitia ulcerului.

Ulei de masline si usturoi in tratarea infectiilor la ureche

Uleiul de masline poate fi folosit si ca remediu pentru infectiile la ureche, iar dr. Oz il recomanda in combinatie cu usturoiul. Incalzeste o lingurita de ulei de masline si las-o sa se raceasca pana cand uleiul devine caldut. Neaparat testeaza-i mai intai! In acest ulei caldut adauga o treime din catel de usturoi foarte, foarte marunt presat (!!!! Strecoara-l prin tifon, este foarte important sa fie minuscul si sa se dizolve in ulei). Cu o pipeta, adauga cateva picaturi din aceasta mixtura in canalul urechii. Proprietatile antibacteriale ale usturoiului, in combinatie cu cele ale uleiului de masline, ajuta la calmarea durerilor si la vindecarea infectiilor.

8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Foto homepage Ulei de masline, lamaie, menta_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri