Sindromul de oboseala cronica, este intalnit tot mai frecvent, iar manifestarile sale pot fi din cele mai variate.

7 Suc de orz verde

Sucul de orz verde este un elixir pentru sanatate, recomandat in toate starile de surmenaj, epuizare, oboseala cronica, stres sau convalescenta.

Este un remediu bogat in minerale si enzime detoxifiante. Se gaseste sub forma de pudra, in magazinele naturiste sau se poate prepara in casa, daca se pune orz la incoltit.

Semintele de orz se inmoaie in apa timp de 24h, apoi se pun in ghivece cu pamant. Cand planta ajunge la 15-20 cm, se taie si se prepara sucul de orz, prin adaugare de apa, intr-un blender.

Sucul de orz verde este foarte bogat in superoxid dismutaza, o enzima cu rol major in eliminarea radicalilor liberi din organism, prin aceasta avand efecte deosebite in vindecarea bolilor, revitalizarea organismului si incetinirea proceselor de imbatranire.
Se administreaza 3 x 50 ml/zi, 20 zile/luna, 1-2 luni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

8 Ceaiuri anti-stres

Anumite plante pot fi folosite pentru a elimina oboseala, datorita efectului lor depurativ si calmant: trifoi rosu, coada-calului, coada-soricelului, matase de porumb, cozi de cirese, frunze de mesteacan, menta, cicoare, sunatoare, paducel, valeriana, busuioc.

9 Tinctura de rozmarin

Tinctura de rozmarin are o actiune tonica asupra sistemului nervos si cardiac, fiind si un excelent reechilibrant al compartimentului emotional si afectiv; Se administreaza 60 picaturi/zi, cu putina apa sau ceai, 20 zile pe luna, 1-2 luni.

10 Bitterul suedez

Bitterul suedez are efect tonic si reglator asupra sistemului nervos, este dezintoxicant, stimulator si reglator al functiilor digestive, hepatice si renale. Se administreaza 3 x 30-60 picaturi/zi, inaintea meselor, 20 zile/luna, 1-2 luni.

 

11 Polenul de albine

Polen de albine este un aliment-medicament. Se administreaza 1 lingura dimineata, inainte de masa, 20 zile/luna, 1-2 luni.

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Este foarte util pentru persoanele care desfasoara munca intelectuala, deoarece scade fenomenele de oboseala, reduce efectele stresului, diminueaza depresia psiho-emotionala.

Polenul contine majoritatea vitaminelor si mineralelor necesare bunei functionari a organismului: vitaminele A, D, E, K, complexul B, fier, calciu, zinc, magneziu, seleniu, fosfor.

 

sursa foto:sxc.hu;shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri