Tratamentul infectiei urinare poate fi completat cu succes de leacuri naturiste.

3 Ienupar

Pentru tratarea infectiilor urinare, se recomanda si uleiul esential de ienupar: se administreaza 4 picaturi intr-o lingurita, cu putina miere, de trei ori pe zi.

Tinctura de ienupar este unul din cele mai puternice antiinfectioase urinare. Se administreaza cate o lingurita de tinctura de ienupar, de patru ori pe zi, in cure de 18 zile, urmate de alte 12 zile de pauza.

Foto: Oxik /Shutterstock

4 Argila

O cura interna, de trei saptamani, cu argila da rezultate uimitoare in tratarea infectiilor urinare de orice fel (cistita, pielonefrita, nefrita).

Cu jumatate de ora inaintea meselor principale, de doua-trei ori pe zi, se bea un pahar de apa argiloasa foarte tulbure.

Apa argiloasa se pregateste in pahare de sticla/portelan si se amesteca doar cu lingurite de portelan/lemn.

Se pune o lingurita cu argila in apa plata de seara pana dimineata, cand se amesteca bine si se bea apa foarte tulbure, pe stomacul gol, apoi se prepara alta apa de argila, pentru restul zilei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cura de intretinere se continua in urmatoarele 4-6 luni, cu o doza dimineata, timp de 10 zile consecutiv, in fiecare luna.

5 Echinaceea

Echinaceea are efecte demonstrate de combatere a infectiilor renale si urinare. In cistita acuta se recomanda administrarea a 6 capsule cu extract de echinaceea pe zi, vreme de 10 zile.

In cistita recidivanta se iau 4 capsule de echinaceea pe zi, in cure de doua saptamani, urmate de doua saptamani de pauza, dupa care tratamentul se poate relua.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri