Sa tratam hemoroizii eficient, cu ceea ce ne-a lasat natura!

10 Ceai de lumanarica

Se recomanda pentru tratarea hemoroizilor consumul a 2-4 cani de ceai de lumanarica/zi.

11 Morcovi

Consumul de morcovi cruzi, in cantitati considerabile, in fiecare zi, ajuta la vindecarea hemoroizilor. Pe langa morcovi, se poate consuma decoct de stevie (o lingura de stevie uscata la un pahar cu apa, se fierbe 10-15 minute).

12 Decoct de untisor

Untisorul are un efect calmant asupra hemoroizilor sangeranzi. Se administreaza intern (decoct din frunze si radacina) si extern (comprese, bai de sezut).

13 Sulfina

Se consuma infuzie combinata de sulfina si se fac bai de sezut cu sulfina. Sulfina reduce inflamatia, durerea si sangerarile hemoroidale.

Infuzia combinata: macerat la rece ( 4 lingurite de planta se tin 8 ore in 250 ml apa si se strecoara) + infuzia din planta ramasa care se fierbe in alti 250 ml apa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

14 Faina de castane

Se maruntesc castane uscate, cu tot cu coaja, apoi se macina cu masina electrica de cafea si se cern cat mai fin. Praful rezultat este faina de castanet care trateaza efficient hemoroizii.

Se iau zilnic,vreme de o luna, pe stomacul gol, 3-4 lingurite de faina de castane. Pulberea se tine sub limba 5-10 minute, inainte de a se inghiti.

15 Extract din muguri de castan salbatic

va recomandam:

Remedii naturale pentru hemoroizi

10 Tratamente naturiste eficiente in tratarea hemoroizilor

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

sursa foto:sxc.hu; shutterstock

articol de ioana p.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri