Elimina stratul de grasime prin masajul anticelulitic !

Comunicat de presa

Pe masura ce scade greutatea, corpul pierde din tesutul gras, dar se intampla ca si muschii sa se deshidrateze si sa isi piarda din suplete. Exercitiile fizice si dieta alimentara pot deveni mai eficiente daca sunt insotite de masaj, dupa cum explica medicul homeopat Cristina Bogdan :

,,Exista multe lucruri pozitive atribuite masajului, de la eliberarea toxinelor, pana la pierderea in greutate. Dupa o anumita varsta metabolismul poate incetini. Acest lucru, uneori, duce la cresterea in greutate. Masajul stimuleaza ritmul metabolic si astfel grasimile sunt arse mai repede, iar hrana este transformata in energie in loc de grasime. Asadar, o combinatie de alimente sanatoase, exercitii fizice zilnice și un masaj saptamanal reprezinta o reteta excelenta pentru a pierde in greutate.

Prin masaj se stimuleaza circulatia sangvina, se tonifiaza musculatura, iar stratul adipos este vizibil redus. Dintre toate tipurile de masaj, cel anticelulitic este cel mai indicat atunci cand este vorba despre un strat mai gros de grasime.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

Elimina stratul de grasime prin masajul anticelulitic !

Masajul anti-celulitic este una dintre cele mai bune variante de a ne modela corpul si de a scapa de “coaja de portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Cel mai frecvent celulita apare pe solduri, picioare, fese si abdomen. In timpul procedurilor sunt folosite geluri speciale, creme, uleiuri esentiale, care au efecte benefice asupra pielii si care sporesc procesul de slabire.

,,Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Masajul scade grosimea stratului adipos prin accentuarea lipolizei. Insa, trebuie sa se aiba in vedere ca masajul anti-celulitic nu este unul de relaxare, se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita.”, declara medicul homeopat Cristina Bogdan.

In caz ca vrei sa incerci masajul anticelulitic acasa

Pentru masajul coapselor este indicata folosirea ambelor maini, cu una se intinde pielea si cu cealalta se aplica crema sau gelul anticelulitic. Se executa miscarea ascendent de la genunghi pana la sold, apasand usor.
Pentru masajul feselor lotiunea anticelulitica se aplica prin miscari ascendente si prin impingerea pielii in sus. Miscarea de frecare trebuie sa fie una energica.

sursa foto:shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri