Beneficii ale consumului de migdale
1 Vitamina E
Poate va intrebati de ce ne trebuie vitamina E? Vitamina E este unul din cei mai importanti si puternici agenti antioxidanti, care impiedica toate procesele degenerative celulare.
Imbatranirea este considerata si o consecinta a scaderii capacitatii de eliminare de catre organism a compusilor oxidanti.
Vitamina E este implicata in cresterea imunitatii si prin aceasta in profilaxia cancerului. Migdalele sunt un “izvor” de vitamina E.
Aproape 90% din cantitatea zilnica de vitamina E se poate asigura prin consumul a 100g de migdale, care sunt echivalentul a 26 mg de vitamina E!
2 Calciu
Migdalele asigura un sfert din doza zilnica recomandata de calciu. O cantitate de 100 g migdale aduc 250 mg de calciu.
sursa foto: sxc.hu
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor