Rezultatele unui studiu realizat recent in Romania, avand drept subiect consumul de fructe a aratat ca romanii considera ca fructul reprezentativ pentru tara noastra este marul, acesta fiind si cel mai consumat dintre toate.

Comunicat de presa

Marul este cel mai consumat fruct din Romania!

Rezultatele unui studiu realizat recent în Romania, avand drept subiect consumul de fructe a aratat ca romanii considera ca fructul reprezentativ pentru tara noastra este marul, acesta fiind şi cel mai consumat dintre toate.

51% dintre romanii participanti la studiu au afirmat ca marul este cel mai consumat fruct, din perspectiva lor, iar 23% au facut referire la portocale. Alte fructe aflate in topul consumului sunt bananele (11%), perele (3%), kiwi (2%) si strugurii (1%).

Intrebati care ar fi fructul reprezentativ pentru Romania, majoritatea celor intervievati au nominalizat tot marul (65%). In opinia romanilor, acesta urmat de prune (9%), struguri (7%), pere (4%), portocale (2%) si pepene (2%).

Granini Racoarea Fructelor de mere, vine in intampinarea preferintelor exprimate de consumatorii romani care iubesc aroma de mere.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

sursa foto.sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri