Transpiratia excesiva este o problema a glandelor sudoripare care sunt stimulate mai mult decat in mod normal. Hiperhidroza poate afecta in egala masura ambele sexe.

5. Ceai

Ceaiul simplu de salvie este deosebit de util in combaterea transpiratiei excesive. Se consuma o cana pe zi, dimineata, pe stomacul gol, timp de o luna.

Ceaiul de menta este indicat pentru combaterea mirosului neplacut al transpiratiei.

6 Ulei de levantica

Uleiul de levantica se adauga in apa de baie si se fac spalaturi in zonele afectate 15-20 minute.

7 Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu se poate adauga in apa de baie, 2 lingurite in 2l apa si se fac spalaturi generale (sau locale cu o solutie mai concentrata), timp de 15-20 minute.

8 Bumbac

Materialul din care sunt confectionate hainele in cazul persoanelor care se confrunta cu transpiratia excesiva trebuie sa fie cat mai natural, din bumbac.

Fibrele sintetice blocheaza perspiratia normala a pielii si favorizeaza cresterea temperaturii si transpiratia excesiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri