Secretul multor vedete ca Sharon Stone, Pamela Anderson, Rubens Barichello, Zinedine Zidane, inclusiv al legendarilor Rolling Stones, si multi altii, este OZONOTERAPIA. Functioneaza ca o magie si reda instant frumusetea intregului corp!

Comunicat de presa

Vrei un plus de sanatate si frumusete? Solutia exista si astazi o vei afla si tu. Cu siguranta te-ai intrebat cel putin o data care este secretul starurilor de la Hollywood si cum de reusesc sa se mentina vesnic tinere si cu un aspect sanatos.

Mai stim si ca „Frumusetea vine din interior”,… dar cati dintre noi am inteles adevaratul sens?
Intrucat nu avem un ritm de viata sanatos, nu ne odihnim suficient, iar conditiile de stres cresc zilnic, trebuie sa recurgem de cele mai multe ori la un tratament de refacere. Dar cum putem lupta si impotriva celulitei, ridurilor, acneei, caderii parului, exfolierii unghiilor, imbatranirii pielii? Cum ne putem bucura cat mai mult de atributele tineretii?

Asa este, cu totii vrem atat sanatate cat si frumusete. Cum le obtinem insa? Secretul multor vedete ca Sharon Stone, Pamela Anderson, Rubens Barichello, Zinedine Zidane, inclusiv al legendarilor Rolling Stones, si multi altii, este OZONOTERAPIA. Functioneaza ca o magie si reda instant frumusetea intregului corp! Acum te intrebi probabil ce face de fapt aceasta terapie?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

OZONOTERAPIA INCETINESTE PROCESUL DE IMBATRANIRE CELULARA!

In natura ozonul este un element purificator si protector al mediului inconjurator. Introdus in organism, imbogateste celulele cu oxigen, detoxifica, reda energia si vitalitatea corpului. Este chiar atat de simplu? Stiu ca esti mirat, dar raspunsul este afirmativ. Ajuta-ti organismul sa respire!

Este suficient sa apelezi o singura data la Ozonoterapie si nu va mai fi nevoie sa incercam sa te convingem de efectele acesteia. Efectul unui pachet de tratament cu ozon = Efectul a 6 luni de vacanta la munte

Beneficiile Ozonoterapiei

Pornind de la faptul ca la originea oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, tratamentul bazat pe un amestec de oxigen si ozon realizeaza “reparatia” din interior, reducand zona afectata si inflamatia.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Ozonoterapia are efecte anti-ageing, reducand ridurile si ajutand la remodelarea corporala. De asemenea, ajuta in combaterea celulitei si vergeturilor. Pielea deteriorata se reface si devine elastica, petele dispar si ele.

Ozonoterapia te scapa si de herpes si acnee si te ajuta sa te bucuri de un ten sanatos si curat!
Vino si tu la PURE MEDICINE si ofera-ti rasfatul pe care il meriti! Consultatia este gratuita!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri