3 Iulie 2012 publicat în Tratamente naturiste 105 share-uri

Fiecare ne dorim un corp armonios si usor. Ca sa indeplinim acest deziderat, ajungem uneori sa provocam mai multa suferinta corpului nostru decat bine.

Atunci cand incearca sa tina o dieta, multe persoane se infometeaza, in speranta ca asa vor scapa de grasimi, dar astfel de tactici afecteaza in mod serios functionarea corpului, chinuindu-l.

Astfel, cel mai corect mod prin care putem sa reducem grasimile este sa mancam acele alimente care reduc aparitia grasimii pe viitor si in acelasi timp alimentele care ajuta la arderea g

rasimilor.

Daca ar putea, corpul tau ti-ar scrie ca ar vrea sa ai o dieta mai sanatoasa pe care sa o combini cu exercitii pentru arderea caloriilor, cum ar fi exercitiile de aerobic, yoga sau cele de rezistenta. Astfel vei forta organismul sa foloseasca grasimea deja acumulata si in acelasi timp il vei ajuta sa aiba un bun tonus. De asemenea, sportul ajuta la imbunatatirea neivelului de optimism.

Ceea ce ar vrea corpul nostru sa retinem este faptul ca ar trebui sa evitam pe cat mai mult posibil mancarea procesata. Daca trebuie sa alegeti intre mancaruri procesate ca pizza, paste, patiserie, mezeluri, etc si mancaruri ca laptele, ouale, carnea de pui, pestele, fructele si legumele, incercati sa fiti consecvente si sa le alegeti pe cele din urma, cat mai des. Este vorba in fapt despre alegerea unui stil de viata sanatos din care nu trebuie sa lipseasca exercitiul fizic, consumul de apa si alimente bune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

In acelasi timp, nu fiti dure cu voi insiva. Este bine sa mancati si alimente care va plac si care nu ar fi 100% sanatoase, dar acest lucru trebuie sa se intample din cand in cand si cu moderatie. Compensati cu exercitii fizice. Este foarte important sa va iubiti corpul si sa va simtiti bine in pielea voastra.

Scriosoare de la corpul tau: Cele 9 alimente bune

Draga mea,
Iata lista celor 9 alimente care m-ar bucura:

1. Citricele

Citricele sunt alimentele cele mai indicate pentru arderea grasimilor. Un mic dejun format din citrice sau alte fructe care contin Vitamina C, este unul dintre cele mai bune moduri de a-ti incepe ziua eliminand grasimi in mod sanatos. In mod stiintifica a fost demonstrat ca Vitamina C ajuta la arderea grasimilor, dar si ca este un element vital in procesul de metabolism al corpului.

Asadar, alege citrice: portocale, kiwi, grapefruit, mandarine, clementine, lime. Alte fructe ca merele, capsunile, prunele, strugurii, ciresele, zmeura sau caisele sunt de asemenea o sursa foarte buna de vitamina C. Fructele sunt bune pentru ca sunt bogate in vitamine si ajuta la arderea grasimilor.

Va recomandam si:

Dieta de slabire cu Grapefruit - pierde intre 6 si 10 kilograme


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri