Oare cine nu a auzit ca Regina Cleopatra isi mentinea frumusetea cu care a cucerit imparatii romani cu ajutorul ... laptelui de capra?
Infertilitatea masculina si feminina, tratata cu lapte de capra

Laptele de capra a fost folosit inca din vremea stramosilor nostri in tratarea infertilitatii. Explicatia ar fi ca laptele de capra stimuleaza sistemul endocrin, imbunatatind activitatea gonadala si secretia de hormoni masculini. In plus, aminoacizii din laptele de capra imbunatatesc calitatea spermei. Pentru a trata infertilitatea, se recomanda consumul unei jumatati de litru de lapte de capra zilnic, amestecat cu suc de napraznic sau iarba de napraznic pisata (cate 2-3 linguri de zi).


Laptele de capra, bun pentru slabit

Laptele de capra este bogat in calciu iar organismul nostru il asimileaza foarte bine. Un studiu recent publicat in American Journal of Clinical Nutrition spune nu numai ca avem nevoie de calciu pentru ca este foarte bun in dietele pentru slabit, dar explica si de ce. Studiul a fost facut pe femei cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, au fost impartite in doua grupe: unele au consumat mai putin calciu, iar altele mai mult timp de un an de zile. La sfarsitul studiului, s-a constatat ca femeile care aveau doza de calciu mai mare aveau o rata de ardere a grasimilor de 20 de ori mai mare decat a celor care consumau mai putin calciu. In plus, primele erau mai sanatoase pentru ca, atunci cand organismului nu i se ofera doza necesara de calciu, incepe sa isi ia resursa din oase pentru a functiona normal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Caria dentară – ce este și cum se tratează Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Sursa foto: flickr.com

Osteoporoza poate fi prevenita cu laptele de capra

Stiati ca un pahar de lapte de capra asigura 32% din necesarul de calciu zilnic in timp ce un pahar de lapte de vaca acopera numai 23%? Un studiu medical a scos la iveala faptul ca fetele care consumau regulat lapte de capra in adolescenta au avut un risc mai mic de a dezvolta osteoporoza pentru ca au avut o densitate osoasa buna. Calciul din laptele de capra este usor de asimilat si este necesar sistemului osos dar asigura si buna functionare a intregului organism.

Calciul din laptele de capra ne protejeaza de cancer


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri