Cine a spus ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei…nu a auzit de produsele de ingrijire corporala!

Comunicat de presa

Cremele, scruburile, gelurile, toate se inscriu pe lista de produse care nu lipsesc din trusa unei femei. Acesta este si motivul pentru care, fara a tine cont de schimbarile financiare, piata produselor de ingrijire corporala este in plina expansiune.

Cosmeticele pentru ingrijirea pielii, la mare cautare

Atunci cand vorbim despre estetica, ingrijirea pielii ocupa un loc fruntas. Nici nu ne surprinde, tinand cont de faptul ca toate femeile viseaza la o piele sanatoasa si radianta.

Din nefericire nu toate ne nastem cu un astfel de atu, iar pe masura ce anii trec este din ce in ce mai greu sa pastram aspectul sanatos si tonifiat al pielii.

Cum putem insa sa imbatranim gratios?

Rapsunsul a fost adus de produsele de ingrijire corporala.

Celulita, o problema mai “presanta” decat “coaja de portocala”

Una din cele mai des intalnite nemultumiri pe care femeile si le impartasesc, referitor la corpul lor, este legata de celulita. Aceasta conditie afecteaza femeile, indiferent de varsta sau de greutate corporala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Desi celulita poate fi la inceput doar o problema de natura cosmetica, este de asemenea si o conditie care se agraveaza progresiv, odata cu varsta. Cu timpul, celulele adipoase se maresc, devenind mult mai tari. Sub presiune, acestea pot cauza durere, deoarece comprima vasele de sange din apropriere si in cazuri extreme chiar si terminatiile nervoase.

Nu tratam celulita ci o amelioram!

Tratarea aspectului de ,,coaja de portocala” a devenit pentru multe dintre femei o obsesie.Tot ce si-ar dori este ca celulita sa dispara si sa nu mai revina deloc. Sunt dispuse sa incerce orice: creme, masaj, laser si multe alte metode.

Din pacate, adevarul este ca celulita nu dispare niciodata complet, singura solutie fiind minimalizarea aspectului sau. Acest lucru se reuseste cel mai adesea atunci cand incepem tratarea ei, de la primele semne, cand este doar o problema de natura cosmetica. Cele mai la indemana si eficiente sunt cremele si gelurile anti-celulitice ce se gasesc in farmacii si online.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Trasaturi armonioase vs. celulita

De partea cui esti?

Deseori suntem inamicii propriului nostru corp. Lipsa unui stil de viata activ, este deseori cauza aparitiei si agravarii celulitei. Lipsa determinarii de a incepe o rutina sanatoasa reprezinta principalul obstacol in calea eliminarii celulitei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri