Egiptenii, grecii si romanii foloseau aceasta planta miraculoasa la maxim. Vreti sa stiti de ce? Iata 10 beneficii ale usturoiului asupra sanatatii.

Adio colesterol cu usturoiu

Da, consumul de usturoi ne ajuta organismul sa regleze nivelul de colesterol rau care, in timp, poate avea

efecte negative asupra sanatatii inimii si a sistemului circulator. Usturoiul previne formarea placilor de aterom (adica grasimile depozitate pe peretii vaselor de sange) si poate stabiliza placile de aterom deja existente, prevenind astfel infarctul, arteroscleroza, accidentele cardio vasculare sau alte afectiuni asemanatoare.

Usturoiul, un aliat in curele de slabire

Pentru ca usturoiul scade cole

sterolul din sange, stimuleaza digestia si metabolismul, el este aliatul oricarei cure de slabire.

Usturoiul, bun in cazurile de efeminare masculina

Consumul de usturoi stimuleaza testiculele sa secrete mai mult testosteron, hormonul masculinitatii. Acest hormon este responsabil cu cresterea masei musculare si a apetitului sexual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Usturoiul - Un puternic antioxidant

Datorita vitaminelor numeroase pe care le contine, usturoiul este un antioxidant puternic care previne oxidarea celulelor, prevenirea bolilor cardiovasculare.

Intareste sistemul imunitar intr-un mod natural cu usturoi

Usturoiul este aliatul racelilor datorita proprietatilor sale antivirale si antibacteriene dar este si un aliat al sistemului imunitar, prevenind astfel instalarea gripelor in sezonul rece.

Usturoiul previne aparitia cancerului

Un studiu recent a aratat ca un consum regulat de usturoi si de ceapa poate preveni aparitia cancerului la stomac, colon, piele, oral si la san datorita faptului ca substantele sale actioneaza ca inhibitori ai compusilor cancerigeni. Seleniul, pe care il intalnim in usturoi, este un puternic anticancerigen.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri