Cine a spus ca nu poti sa slabesti mancand? Daca vrei sa iti eliberezi organismul de toxine si de kilogramele in plus, iata 10 condimente care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta zilnica.
DESCHIDE PREZENTAREA

10 condimente care te slabesc

Cine a spus ca nu poti sa slabesti mancand? Daca vrei sa iti eliberezi organismul de toxine si de kilogramele in plus, iata 10 condimente care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta zilnica.
Scortisoara
Pe langa aroma deosebita, acest condiment este recomandat de medicii nutritionisti in dietele pentru slabit datorita efectelor sale miraculoase. Scortisoara ajuta la reglarea zaharului din sange, reduce cantitatea de insulina, calmeaza durerile menstruale, reduce colesterolul si stimuleaza sistemul imunitar.
Nucsoara
Nucsoara este un condiment minune care, pe langa faptul ca ajuta organismul sa arda kilogramele acumulate, contine si antioxidanti, substante antiinflamatoare, ajuta la imbunatatirea circulatiei, stimuleaza digestia (deci si metabolismul), combate stresul, tonifica ficatul, este un puternic detoxifiant si vindeca cicatricile si paraliziile faciale si generale.
Ardeiul iute
Auuuu! E iute dar stimuleaza arderea grasimilor si reduce apetitul.
Ghimbirul
Ghimbirul este unul din cele mai vechi condimente din lume, cunoscut foarte mult in vremea romanilor. El este foarte utilizat in prepararea mancarurilor, a sosurilor, a supelor dar este important de stiut ca el are efecte benefice asupra digestiei, stimuland metabolismul, reducand colesterolul si ajutand la arderea grasimilor. De asemenea, ghimbirul reduce nivelul de aciditate din stomac.
Piperul negru
Il folosim mereu pentru a da un gust picant mancarurilor noastre dar nu stim de fapt ca piperul negru este un condiment foarte bun pentru ca ajuta la stimularea digestiei, deci si a metabolismului, deci... ne ajuta sa ardem caloriile! De asemenea, el este un puternic antioxidant si antibacterian care stimuleaza sistemul imunitar.
Seminte de mustar
Surprinzator, semintele de mustar au un rol foarte important in stimularea metabolismului lenes si ajuta la arderea grasimilor.
Curcuma
Oamenii de stiinta sustin ca acest condiment indian contine o cantitate importanta de polifenoli care ajuta la suprimarea tesutului adipos si reduce absorbita grasimilor in organism.
Cimbru
Cred ca nu de putine ori ni s-a intamplat sa folosim cimbru in diversele mancaruri pe care le preparam acasa dar... stiati ca cimbrul stimuleaza sistemul imunitar, ne protejeaza de infectii, ne vindeca de raceli si ne ajuta sa slabim?
Chimen
Chimenul este un condiment care stimuleaza activitatea metabolismului, pune sangele in miscare si accelereaza procesul de ardere al grasimilor.
Ginseng
In bucataria romaneasca nu prea se foloseste, dar el poate fi adaugat in supe si in mancarurile de legume. Pe langa proprietatile sale care il transforma intr-o planta miraculoasa, oamenii de stiinta au descoperit ca un consum regulat de ginseng accelereaza procesul de ardere al caloriilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri