Fructe dulci si aromate, cele mai adorate de copii, capsunile sunt un desert delicios cu proprietati curative nemaintalnite! Iata cele 17 beneficii ale consumului de capsuni!

Capsunile, benefice in intoxicatiile tabagice si alcoolice


Capsunile actioneaza ca tratament impotriva intoxicatiilor, ajutand la eliminarea substantelor nocive din organism (in cazul fumatorilor, cu nicotina), la repararea daunelor produse de acestea si la anihilarea dependentei. In cazul persoanelor care consuma regulat alcool, cercetatorii au descoperit ca daca acesti oameni consuma capsuni, invelisul intern al stomacului lor este protejat de efectele nocive ale bauturii si protejeaza impotriva gastritelor, inflamatiilor si a infectiilor virale (de exemplu cu bacteria Helicobacter pylori).

Obezitatea si supraponderalitatea, tratate cu capsuni

O cura cu capsuni poate reduce nivelul de zahar din sange si poate ajuta organismul in procesul de ardere a grasimilor. De asemenea, datorita fibrelor pe care le contin, capsunile dau senzatia de satietate si curata organismul de toxine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Capsunile revitalizeaza organismul


Datorita continutului lor bogat de minerale si de vitamine, capsunile revitalizeaza organismul, il refac dupa iarna, dupa perioade de stres si de activitate fizica si intelectuala intensa si intaresc sistemul imunitar.

Capsunile, adjuvant in vindecarea ranilor si a arsurilor

Capsunile contin o cantitate insemnata de vitamina C, o vitamina care are un rol important in grabirea procesului de vindecare a organismului, inclusiv a pielii (rani, arsuri etc.).

Image (C): www.shutterstock.com - 85030. Used under license from Shutterstock.com 10.07.2008


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri