Colesterolul este o componenta a metabolismului nostru care ajuta la o buna functionare a lui. Totusi, atunci cand colesterolul este mare, sanatatea noastra este pusa in pericol.

Tratament naturist cu boabe de mustar

Inainte de masa, cu aproximativ jumatate de ora, se inghite cate o lingurita de boabe de mustar, intregi, cu apa.

Legumele si fructele care contin Vitamina B3, B6 si C

Aceasta vitamina ajuta la scaderea productiei unei enzime care determina cresterea colesterolului in organism. De asemenea, consumul de alimente care contin vitamina B3 ajuta la cresterea colesterolului „bun”. Ciupercile, tonul, pieptul de pui si somonul contin vitamina B3.

Si consumul de alimente care contin vitamina B6 ajuta la scaderea nivelului de colesterol din sange si previne bolile cardiovasculare. Aceste alimente sunt: conopida, usturoiul, bananele, ardeiul, mustarul etc.


Vitamina C este un antioxidant foarte bun care ajuta la prevenirea oxidarii colesterolului „rau” si stimuleaza metabolismul prevenind astfel depunerile de grasimi pe vasele de sange. Alimente precum broccoli, conopida, lamaie, spanac, rosii, ananas, cacao, varza, fructe de padure, ardei verde, portocale sau goji sunt o sursa buna de vitamina C.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Ceaiul de ventrilica

Se fac infuzii de ventrilica si se beau cate doua cani pe zi, timp de cel putin 30 de zile. Efectele sunt miraculoase!

Grasimile sanatoase

Nu toate grasimile sunt daunatoare corpului la fel cum nici tot colesterolul nu este rau pentru organismul nostru. Acizii grasi esentiali, adica Omega 3 si Omega 6, acidul linoleic si alfa-linoleic, ajuta la reducerea colesterolului „rau” si la cresterea celui „bun”. Acestea se gasesc in uleiul de masline, in carnea de peste si in general in fructe de mare, in nuci si alte seminte, in ulei de floarea soarelui, in avocado etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri