Colesterolul este o componenta a metabolismului nostru care ajuta la o buna functionare a lui. Totusi, atunci cand colesterolul este mare, sanatatea noastra este pusa in pericol.

Riscul unui nivel ridicat de colesterol „rau”

Ce se intampla daca nivelul colesterolului „rau” este mare? In timp, acest fapt poate duce la infundarea arterelor prin depozitele de grasimi si de aici se pot declansa o serie de evenimente: infarct cardiac, atac cerebral, moartea inimii, sclerozarea vaselor, tulburari de circulatie sangvina etc.

10 tratamente naturiste care combat colesterolul „rau”

Consumul de fibre

Odata ajunse in intestin, fibrele reduc absorbtia grasimilor ingerate, stimuleaza secretia de bila, reduc productia de colesterol a ficatului si cresc gradul de repartizare a colesterolului in sange. O sursa foarte buna de fibre sunt cerealele integrale, prunele uscate, sucul proaspat de portocale (foarte bun si pentru ca refac echilibrul lipidic), sfecla rosie, morcovii, telina, varza, spanacul, urzicile, laptucile, guliile etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Goji

Fructele goji contin o cantitate foarte mare de vitamina C, B2, B6 si E si aminoacizi. Ele ajuta la scaderea nivelului de colesterol „rau”, ajuta la mentinerea nivelului normal de glicemie, ajuta ficatul si rinichii si regleaza tensiunea arteriala.

Aloe vera

Aloe vera este o planta minune care are o sumedenie de beneficii pentru organismul nostru, printre care si scaderea nivelului de colesterol „rau”, detoxifierea organismului, regenerarea celulara si cresterea colesterolului „bun”. Curele pe baza de aloe vera se pot tine cel putin 30 de zile, timp in care se administreaza capsule sau gel.

Rostopasca, mesteacan si anghinare


Aceste trei plante ajuta la detoxifierea organismului, la curatarea ficatului si a sangelui, alcatuind astfel un cocktail perfect pentru reducerea colesterolului „rau”. Se fac cure de cel putin 30 de zile in care se administreaza zilnic cate 100 ml de tinctura (combinate in parti egale) diluate in apa, cu cate 20-30 minute inainte de fiecare masa.
10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri