Daca v-ati confruntat vreodata cu simptome precum: balonare sau durere abdominala, varsaturi, indigestie, sughit, pierderea poftei de mancare, arsuri sau senzatii de roadere la nivelul stomacului, e cazul sa consultati un medic deoarece este posibil sa aveti gastrita.

Plante medicinale pentru gastrita

Plantele medicinale sunt recunoscute pentru tonifierea si consolidarea organismului. Ceaiurile din plante medicinale, precum: ceai verde, menta, sunatoare sunt doar cateva din remediile naturiste recomandate in tratarea afectiunilor gastrice. Sunatoarea are remarcabile prorietati cicatrizante, menta are un gust placut si calmant, iar ceaiul verde si-a dovedit deja proprietatile in cazul multor afectiuni, datorita efectului sau puternic antioxidant.

„Gheara pisicii” este un alt tratament naturist pentru eliminarea gastritei. Extractul de „Gheara pisicii” are un rol antibacterian si antiinflamator puternic, avand in acelasi timp si activitate antifungica.

Regimul alimentar este esential atunci cand doriti sa preveniti sau sa tratati gastrita si ulcerul gastric. De aceea, este important sa adoptati o dieta sanatoasa inainte de a incepe un program alimentar sau tratament pentru gastrita.

Informatii oferite de Bio Elemente

Iti recomandam si articolul Papaya


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri