In medicina traditionala chineza, ficatul este responsabil pentru fluxul de enegie Chi care inunda intreg organismul. Daca el nu functioneaza corespunzator, intreg organismul nostru sufera. Descopera 15 metode de detoxifiere.

Lemnul dulce

Lemnul dulce stimuleaza sinteza unei proteine produse de sistemul imunitar. Aceasta protejeaza ficatul de actiunile virusilor, parazitilor si celulelor tumorale.

Suc de legume si fructe

In fiecare zi se beau 250 ml de suc facut din sfecla rosie, morcov, radacina de patrunjel, ridichie neagra, telina si mere. El ajuta la detoxifiere, protejarea ficatului de agentii externi si intareste sistemul imunitar. Multe studii au demonstrat ca sfecla rosie ajuta in lupta impotriva cancerului de colon.

Sofranul de India

Sofranul de India ajuta la eliminarea toxinelor din organism, usurand munca ficatului.

Radacina de brusture

Aceasta planta este una din cele mai eficiente in detoxifierea ficatului. Brusturele ajuta digestia, stimuleaza functiile ficatului si ale pancreasului, amelioreaza gazele intestinale, are efect laxativ si ajuta in curatarea sangelui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Ceaiul de galbenele

Ceaiul de galbenele ajuta la detoxifierea sangelui si a ficatului si are efecte antiinflamatorii.

Bai in decoct

O data pe saptamana se poate realiza o baie care sa ajute la detoxifierea intregului organism. Se face un decoct din 500 gr. de isop amestecat cu pedicuta si galbenele. Se fierbe totul, se strecoara, se pune in cada si se adauga 500 ml de otet de mere si 500 gr. de miere poliflora. Se sta in baie cel putin o jumatate de ora. Dupa baie, se aplica o punguta de bumbac umpluta cu pedicuta (planta uscata) in zona ficatului si se tine 20 de minute.

Apa cu lamaie

In fiecare dimineata, pe stomacul gol, se bea o cana de apa calduta amestecata cu sucul de la o jumatate de lamaie si o lingura de ulei de masline extravirgin. Acest remediu ajuta la detoxifierea organismului, la curatarea vezicii biliare si la topirea grasimilor din sange.

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri