Cearcanele sunt ereditare pentru unii, altora le apar ca un efect al imbatranirii, iar altora din cauza oboselii sau a dietei dezechilibrate. Cauzele aparitiei cearcanelor pot fi multe, insa toti cei care sufera din cauza lot sunt de acord ca este o lupta adevarata sa reusesti sa le estompezi.

11 Tratamente naturiste pentru diminuarea cearcanelor

Cearcanele sunt ereditare pentru unii, altora le apar ca un efect al imbatranirii, iar altii din cauza oboselii sau a dietei dezechilibrate. Cauzele aparitiei cearcanelor pot fi multe, insa toti cei care sufera din cauza lot sunt de acord ca este o lupta adevarata sa reusesti sa le estompezi.

Cateva din cauzele aparitiei cearcanelor sunt:

- Oboseala, lipsa somnului

- Stresul sau depresia

- O dieta dezechilibrata

- Tulburari renale, hormonale sau hepatice

- Ereditare

- Etc.

Cearcanele pot fi diminuate prin diverse metode si tratamente insa trebuie sa fim foarte precaute pentru ca pielea din jurul ochilor este foarte sensibila, deci trebuie ingrijita cu multa atentie. Tratamentele naturiste nu vor face cearcanele sa dispara, insa le vor estompa, vor calma pielea din jurul ochilor si vor reduce pungile.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Feliile de castravete

Desi suna cliseic, feliile de castravete reci aplicate pe pielea din jurul ochilor poate ajuta la reducerea cearcanelor. Sucul de castravete ajuta la luminarea pielii, o revigoreaza si o calmeaza. Feliile de castravete sau sucul lor sunt recomandate si celor care vor sa isi calmeze ochii dupa o zi de munca la birou in care am folosit intens calculatorul.

Feliile de cartof

Despre cartof se spune ca are efecte cicatrizante si calmante, si ajuta la reducerea ridurilor si calmarea pielii iritate din jurul ochilor. Se aplica doua felii de cartof proaspat taiate si se lasa sa actioneze 10-15 minute. Cu ajutorul cartofilor se pot reduce si pungile de sub ochi.

Lingura inghetata

Puteti baga doua linguri la congelator si apoi le puteti aplica pe cearcane. Din cauza temperaturii scazute, vasele de sange se vor contracta, reducandu-se astfel si pungile de sub ochi.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Vitamina E

Aplicati cateva picaturi de Vitamina E pe degete si apoi masati foarte usor pielea de sub ochi. Acest remediu va va ajuta sa estompati putin cearcanele si pungile de sub ochi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri