Orice femeie isi doreste sa aiba un bust cat mai frumos pentru cat de mult posibil, insa anii nu ne iarta. Modificarile de greutate, sarcinile, alaptarile nu ne pasuiesc nici ele. Este bine ca mama natura vine mereu in ajutor! Iata cateva masti naturiste pentru o ingrijire delicata a bustului tau.

Masti naturiste pentru ingrijirea delicata a bustului

Orice femeie isi doreste sa aiba un bust cat mai frumos pentru cat de mult posibil, insa anii nu ne iarta. Nici sarcinile, modificarile in greutate sau alaptarile nu ne pasuiesc, astfel ca pielea isi pierde din fermitate si elasticitate iar sanii nu mai sunt la fel de frumosi ca inainte. Dar iata ca mama natura ne vine in ajutor inca o data! Noi iti recomandam cateva masti naturiste pentru o ingrijire delicata a bustului tau.

Masca cu iaurt si ou

Este o reteta foarte simpla de preparat si nu necesita mult efort dar care are efecte nemaipomenite. Ai nevoie de o lingura de iaurt, un ou si o lingura vitamina E uleioasa. Amesteca-le pe toate intr-un bol si aplica mixtura pe sani. O poti lasa timp de 2-25 de minute. Masati usor pielea pentru rezultate mai bune. Se curata cu apa calduta. Puteti folosi aceasta masca ori de cate ori doriti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Masca cu mar

Este o reteta traditionala pentru un bust mai ferm care nu va ia mult timp sa o preparati. Aveti nevoie de 2 mere si trei sferturi litru de lapte. Taiati merele in bucati si le puneti intr-un vas in care ati pus si laptele. Fierbeti-le pana cand obtineti o pasta solida. Lasati-o sa se raceasca, si apoi aplicati-o pe sani. Puteti lasa mixtura asa 15 minute, dupa care o indepartati cu apa calda, si apoi cu apa rece.

Masca hidratanta cu miere si lapte

Intr-un vas se amesteca un galbenus de ou, zeama de la o jumatate de lamaie, o lingura de miere si doua linguri de lapte. Se amesteca toate pana se obtine o pasta. Se aplica masca pe gat si pe bust si se tine o jumatate de ora, dupa care se clateste pielea doar cu apa. Puteti folosi aceasta masca de doua ori pe saptamana, seara, dupa dus.

Masca regeneratoare

Se foloseste un plic de argila si se amesteca cu un galbenus de ou, cu doua linguri de ulei de masline, 5 picaturi de vitamina A uleioasa, o jumatate de lingurita de miere, zeama de la un sfert de lamaie si doua linguri de lapte. Paste obtinuta se aplica pe gat si pe bust si se lasa sa actioneze o jumatate de ora, dupa care se va clati numai cu apa. Masca poate fi folosita o data pe saptamana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri