Femeile de varsta mijlocie intampina mari dificultati in a-si gasi din nou iubirea. Unul dintre motive este faptul ca barbatii de varsta lor isi cauta partenere cu mult mai tinere.

Astfel, un barbat poate sa aleaga dintr-o gama mai larga de femei – de varsta lui sau sub varsta sa, chiar cu cateva decade, atitudine care le determina pe multe femei de varasta mijlocie sa se considere invizibile asa cum scrie si bloggerita Plankton.

Daca la varsta tanara femeile nu mai fac fata avansurilor si propunerilor venite din partea barbatilor de toate varstele, pe masura ce imbatranesc, sansele lor de a fi cu cineva scad considerabil. Mi-am amintit de vechiul meu profil de pe un site de socializare unde nu aveam deloc activitate, unde insa erau postate doua fotografii. Am vrut sa vad cam ce varste aveau barbatii care imi trimeteau mesaje, asa ca am verificat din nou acel cont. Afisarea varstei - atunci 25 de ani si cele doua fotografii provocau periodic o ploaie de avansuri si mailuri private venite din partea unor barbati cu varste cuprinse intre 21 si chiar 52 de ani. Deci, aproape singurul motiv relevant pentru avansuri era varsta... din pacate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Cum este privita insa o femeie de 52 de ani in campul relatiilor amoroase? Jurnalista de la Daily Mail mai relateaza de asemenea experienta de viata a lui Charlotte care lucreaza ca secretara. “Cele mai dificile momente pentru mine sunt atunci cand ajunsa acasa la sase seara, nu ma intampina decat cei doi terrieri latrand vesel. Apoi, se face liniste... Am o casa minunata cu doua dormitoare, o gradina minunata pe care o iubesc, dar seara de seara stau singura, privind la televizor. Este incredibil de plictisitor, iar eu sunt singura... Cand ies in oras, barbatii nu prea imi dau atentie. Mi-am pierdut increderea”, spune ea. Pe forumul de discutii stranit de articolul publicat de catre Daily Mail, o alta femeie isi relateaza de asemenea experienta, iar din perspectiva ei, situatia nu este chiar atat de neagra:

“Este adevarat ca majoritatea barbatilor isi doresc femei mai tinere. Poate ca asta ii face sa nu mai ia in seama semnele infricosatoare care le arata ca la randul lor au imbatranit. Cine stie. Eu am bine peste 50 de ani, dar arat cu cel putin 20 de ani mai tanara. Nu am albit si nu mi-au aparut riduri. Arat tanara si simt tinereste. Nu am incercat niciodata sa intalnesc pe cineva online. Inca primesc foarte multa atentie din partea celorlalti, cu toate acestea nu am intalnit pe nimeni de care sa ma asimt atrasa de multi ani, asa ca sunt celibatara voit. Sunt o introvertita iar din acest motiv pretuiesc solitudinea mea. Am doua pisici, un caine si prieteni buni care imi tin companie oricand vreau.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri