Principalele surse de informare pentru utilizatoarele de internet din Romania sunt retelele sociale (85%) urmate de site-urile de stiri (69%) si blogurile (57%), arata un sondaj.

Principalele surse de informare pentru utilizatoarele de internet din Romania sunt retelele sociale (85%) urmate de site-urile de stiri (69%) si blogurile (57%), arata un sondaj lansat de Evensys si Activia. Mediile principale in care femeile sunt active in online sunt Facebook (26%), LinkedIn (17%), Twitter (14%) si blogurile (14%). Potrivit chestionarului online, 3/4 dintre femei folosesc Facebook-ul pentru a tine legatura cu prietenii, jumatate dintre ele pentru a gasi informatii relevante iar 1/3 pentru a gasi contacte noi de business. Dintre acestea, 88% isi acceseaza contul de facebook de mai multe ori pe zi.

Sondajul s-a derulat online in perioada 3 – 16 iunie si a fost lansat cu ocazia celei de-a doua editii Women On Web, organizata de Evensys si prezentata de Activia. Chestionarul a avut aproximativ 200 de respondenti, majoritatea cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani. Rezultatele ale sondajului sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.womenonweb.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Women On Web, un eveniment inedit dedicat femeilor active in mediul online, a avut loc vineri 17 iunie la Hotel Intercontinental. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a aproximativ 150 de participanti care au beneficiat de o serie de prezentari inspirationale avand ca subiect central antreprenoriatul si proiectele online. Conferinta a fost transmisa live pe internet cu sprijinul Radio Lynx, fiind urmarita de aproape 5.000 de persoane.

Prima sesiunea i-a avut ca vorbitori pe Sandra Pralong (Civil Society Activist, SandraPralong.eu), Cristina Bazavan (jurnalist), Sanda Nicola (Jurnalist, B1 TV), Cori Gramescu (General Manager, LadyFit Gym) si Costin Cocioaba (Owner, Refresh.ro) care au demonstrat publicului ca pasiunea, dedicarea si perseveranta sunt elemente cheie in reusita oricarui proiect atat profesional cat si personal.

In a doua parte a conferintei, Vlad Stan (Fondator, Business Design Academy), Adina Vasilescu (Publisher la Sanoma Hearst Romania & Sanoma Digital Romania) Andreea Beltic Inankur (Owner, Project Manager, AloMoDa), Ruxandra Meclea (Owner, Breslo.ro), Cristina Mazilu (Owner, Chez Mazilique) si Andreea Retea (Jurnalist & Blogger, Andressa.ro) au prezentat proiecte de succes derulate in online vorbind despre potentialul ridicat al acestei piete si incurajand publicul sa se orienteze catre domeniul repectiv.

Foto front si main: By Rawpixel.com /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri