Mai multe manechine au fost racolate intr-o retea de sclavie sexuala, si platite sa intretina relatii sexuale.

Mai multe manechine au fost racolate intr-o retea de sclavie sexuala, si platite sa intretina relatii sexuale cu politicieni, oameni de afaceri, artisti si interlopi, aflam saptamana trecuta din presa nationala. Intreaga filiera era condusa de Ion Tamarjan si Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, intre 100 si 500 de euro, si chiar promisiuni ca ar putea deveni vedete si apoi luate de sotii de catre clientii VIP. Dintre clientii fideli ai fetelor faceau parte: deputatul Robert Negoita, fratele acestuia, milionarul Ionut Negoita, interlopul Nuredin Beinur, dar si alte nume sonore, precum Nicolae Banicioiu sau Adrian Enache. (Sursa 9am.ro)

Ne credeam departe de scenariile italienesti unde un prim-ministru fara scrupule isi permite sa tarasca tinere fete in scandaluri sexuale si sa manipuleze un intreg popor cu obsesiile sale. Dar nu! Iata ca avem parte de astfel de prcatici imorale si in plan local, demonstrand ca spatiul politic si politicienii romani sunt de cea mai joasa speta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Tudorina Mihai, membra a Centrului pentru studii politice si de gen  FILIA, comenteaza pe blogul ei, aceste ultime evenimente “politice”:

In loc sa condamne, "liderii PSD Victor Ponta si Adrian Nastase au sarit in apararea lui Robert Negoita si a lui Nicu Banicioiu in scandalul sexual in care acestia din urma sunt implicati.

Victor Ponta a calificat totul ca fiind "o porcarie si o diversiune". A lasat de inteles ca dosarul e o replica la atacurile lor asupra Robertei Anastase. <

>, a afirmat liderul PSD. Nastase a insinuat la modul ironic ca, pentru a scapa de acuzatii, Negoita ar trebui s-o ia de nevasta pe una din minorele cu care a intretinut relatii sexuale".

PSD-istul primeste o replica pe masura din partea Tudorinei Mihai, autoarea Blogului Medusei:

"Pai, domnule Nastase, asa si pe vremuri un violator scapa de inchisoare daca se casatorea cu victima. Credeam ca am depasit acele vremuri cand prin casatorie se puteau anula abuzurile asupra unei femei. Si minore pe deasupra!”, comenteaza Tudorina. Si mai departe subliniaza: “Niciunul din barbatii din conducerea PSD, nici Ponta, nici Nastase, nici altcineva, n-a luat distanta fata de cei implicati in scandal si niciunul nu s-a situat de partea victimelor, victime care in unele cazuri sunt membre sau simpatizante ale partidului, una  dintre ele fiind <> cu titlul de Miss TSD".

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri