E o femeie frumoasa, inalta, atletica, superba pentru cei 37 de ani, pe care nu-i arata deloc! E chelnerita, in Londra, in centrul Londrei si castiga intr-o luna cat mine, multi-nationalista si corporatista convinsa, in trei! Not to mention the tips! (Ca sa nu mai vorbim despre bacsisuri)

Are o familie superba, doi baieti si o fata, un sot minunat, care lucreaza in constructii! Este licentiata in Drept, cu Masterat in Politologie. A fost profesoara, asistent universitar si gospodina romanca. Acum este chelnerita! Este de 3 ani in Londra si acum a ajuns la rangul de “Front of House”! Seful ei este un tip inteligent si nu o lasa sa plece in nici un caz! A promovat-o si i-a marit salariul de cateva ori numai anul acesta.

Este vesela, relaxata, munceste cu placere, glumeste mereu cu colegii si cu clientii. Toti o iubesc! Si-o apreciaza pentru parerile pertinente pe care nu le etaleaza decat sa iti iei supa la pranz la cerere. Nu braveaza niciodata! E modesta! Le serveste micul dejun cu un zambet larg si ea insasi este o floare. Primeste zilnic bacsisuri, pe care le pune deoparte pentru zile negre, ca asa a invatat de la mama ei, o taranca neaosa, femeie deschisa la minte, care i-a acceptat toate deciziile si a incurajat-o intotdeauna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

I-a dat posibilitatea de alegere si nu numai ca a sustinut-o, dar i-a dat si bani de plecare! Il iubeste pe sotul ei, fara de care nu si-ar fi gasit echilibrul! El a fost jurist iar acum are o firma de constructii si amenajari interioare! Muncesc amandoi destul de mult, dar niciodata in detrimentul familiei sau al copiilor. Au facut cursuri de limba, alte specializari si credite pentru a-si cumpara casa superba in care locuiesc!

Au casa in Romania si bani deoparte! Pleaca de 2 ori pe an in concedii in tari exotice, pentru ca in tara nu mai au ce vizita! Parintii amandurora vin de 3 ori pe an la ei! Sunt unii dintre cei mai frumosi-din toate punctele de vedere - oameni pe care i-am cunoscut! Ii iubesc, apreciez si-i urasc in acelasi timp! Le recunosc inteligenta, pregatirea si satisfactiile dar ii detest dintr-o inoculata, prost inteleasa catalogare a statutului social si a prejudecatilor adanc inradacinate in mintea mea de "om cu scoala". Pe dracu! Le vad zambetul pe buze si nu le suport implinirea! Le apreciez curajul si puterea de a schimba ceva in viata lor si-mi urasc comoditatea, fariseismul, indolenta si nehotararea.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Ii vad relaxati si plini de energie si ii urasc si ma urasc pentru ideile preconcepute si pentru clasificarile in tiparurile sociale si profesionale! Le vad reusitele si ma urasc pe mine, dand vina pe ei, pe sistem, pe oricine altcineva, ii vad multumiti si gasesc tapi ispasitori sau incerc sa gasesc lacune in viata lor, mici fisuri, pe care sa brodez o poveste trista, astfel incat sa spun ca nimic nu-i perfect! Incerc sa le gasesc defecte si oricat de mult le-as cauta, nu exista!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri