STUDIU: Topul oraselor si cartierelor - Unde este cel mai bine sa locuiesti in Romania?

Studiul 'Orase si cartiere din Romania' analizeaza perceptia cetatenilor asupra oraselor si cartierelor in care acestia locuiesc, avand in vedere zece criterii: siguranta, costul general al vietii, facilitatile medicale si educationale, calitatea aerului, curatenie, recreere, accesul la magazine si restaurante, servicii de transport si nivelul de liniste.

Cum a fost realizat studiul „Orase si cartiere din Romania”

In 2016-2017, Storia.ro, site-ul de imobiliare lansat de OLX, a desfasurat un studiu complex despre orasele si cartierele din Romania. Raportul cercetarii se bazeaza pe evaluarile acordate de localnici zonelorin care locuiesc. Printre criteriile de evaluare prezentein studiu se numara costul general al vietii, accesul la institutiile de sanatate publica, calitatea mediuluiinconjurator, curatenia si zgomotul din mediul urban, spatiile verzi, situatia transportului public sau accesul la institutiile educationale.

Studiul amplu realizat de Storia.ro si agentia de cercetare D&D Research a reunit 258 948 de romani, care au raspuns chestionarului propus de Storia.ro.

Pentru realizarea clasamentului, participantii studiului au fost invitati sa evalueze orasele si cartierelein care locuiesc (avandin vedere cele zece criterii) de la 1 la 5, unde 1 este foarte rau, iar 5 este foarte bine. Doar mentiunile care au primit cel putin 100 de raspunsuri au fost inclusein clasamentul final. Cercetarea completa se afla pe blogul platformei de imobiliare: blog.storia.ro/orase-cartiere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri