31 Ianuarie 2018 publicat în Social 41 share-uri

Romania are noi campioni: Atlantic4 este prima echipa de romani care a traversat Oceanul Atlantic vaslind 5000 de km, intr-o calatorie memorabila care a durat 38 de zile, timp in care au doborit trei recorduri mondiale, in cadrul celei mai grele competitii din lume destinata ambarcatiunilor cu vasle!

Participand la un eveniment de presa in cadrul caruia am avut ocazia sa ii ascult pe cei patru aventurieri, marturisesc ca este o placere sa le asculti povestile din aceasta calatorie fara egal.

„Pregatirea minutioasa fizica si mentala a acestui proiect a constituit cheia succesului. Traversare Atlanticului a fost o continuare a unui proce de slefuire personala, de autodepasire si de a crea in jurul meu o comunitate de oameni mai buni. Pe langa momentele dificile, au fost si momente frumoase: la fiecare 2 ore de vaslit, cand savuram castigul in lupta cu milele, cand ne bucuram si ne felicitam ca ne simtim bine fizic si psihic si ne putem continua activitatea conform planificarii de acasa. Ma consider privilegiat ca am avut ocazia sa pun in valoare acest proiect si sa arat altora din jurul meu ca orice se poate, iar Romania merita sa fie cu fruntea sus prin record de competitie, nu doar mediocra participare”, povesteste dr. Vasile Osean, membru Atlantic4.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo

28 ianurie 2018 - momentul cand echipa Atlantic 4 s-a intors acasa

Acest demers a fost sustinut de Kaufland Romania, principalul sustinator al aventurii celor 4 romani. Cu ocazia incheierii cursei, Kaufland Romania a donat 100.000 euro echipei Atlantic4 pentru implinirea cauzei nobile pentru care a concurat, sustinand astfel completarea fondurilor necesare ridicarii centrului HOSPICE Casa Sperantei.

Anterior, inca din sesiunea de antrenament, echipa Atlantic4 obtinuse un alt record mondial de viteza, pentru traversarea Marii Negre intr-o ambarcatiune cu vasle.

Sosirea Atlantic4 in Antigua a fost deosebit de emotionanta. Membrii echipajului au fost intampinati cu aplauze si strigate de bucurie de catre famiile, prietenii si sustinatorii prezenti pe tarmul Oceanului AtlantiC. „Talisker Whisky Atlantic Challenge” este cea mai dura cursa de canotaj din lume si consta in traversarea Oceanului Atlantic cu o barca cu vasle, pe distanta de 5000 de km dintre La Gomera (Insulele Canare) si Antigua.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gasiti si alte detalii despre aventura celor patru romani pe site-ul oficial al proiectului: climbingtheworld.com

Puteti de asemenea dona in continuare pentru Hospice Casa Sperantei si in felul acesta veti sustine si cauza pe care continua sa o sustina cei patru aventurieri si sportivi romani. Doneaza in continuare 2 EURO prin SMS la 8844 cu mesajul “OPTIMISM”, sau orice alta suma pe pagina: https://hospice.galantom.ro/atlantic4 , pentru construirea, la Adunatii Copaceni, a unui centru HOSPICE socio – medical, destinat copiiilor diagnosticati cu boli rare sau limitatoare de viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri