24 Noiembrie 2017 publicat în Social 24 share-uri

O cheama Andreea Tina Gheorghiu, este o romanca stabilita de multi ani in Londra si a reusit sa se evidentieze drept una dintre cele mai apreciate antreprenoare din industria fitness-ului din Regatul Unit.

Specializata in Romania, in domeniul Marketing si PR, dar foarte pasionata inca de la o varsta frageda de sport (gimnastica, tenis, volei, dar si alpinism), Andreea Tina Gheorghiu a decis ca, in Londra, sa combine cele doua mari pasiuni si a fondat compania Pro Body Styling, pe care a reusit sa o propulseze, in scurt timp, in topul celor mai cautate sali de fitness din Marea Britanie.

Andreea Tina Gheorghiu, membra a ELITE Business Women, este reumita ca fiind o antrenoare de forta, conditionare si de pierdere a grasimilor, fiind pregatita de unii dintre cei mai exigenti profesionisti din lume. De altfel, munca asidua a fost rasplatita prin castigarea, in 2014, a locului 1 si a titlului de World Beauty Fitness & Fashion la Danish Show, unul dintre cele mai apreciate competitii de profil din Europa.



Cum si-a castigat Andreea Tina Gheorghiu, reputatia in Marea Britanie?

Antreprenoarea romana si-a castigat reputatia in Londra datorita unei strategii complexe aplicate pe britanicii care ii calca pragul salii de fitness, fapt care o face unica in domeniul ei: imbina perfect pregatirea sportiva, psihologia si dieta pentru rezultate scontate. De asemenea, Andreea Tina Gheorghiu promoveaza testarea clinica a tuturor clientilor noi, astfel incat sa poata dezvolta un plan de dieta pentru fiecare individ in parte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Nu am fost niciodata discriminata ca sunt romanca.

In acelasi timp, reputata antreprenoare afirma ca nu s-a simtit niciodata discriminata in Marea Britanie din cauza nationalitatii, deoarece a fost mereu apreciata pentru performanta si seriozitate.

“Nu pot vorbi in numele altor compatrioti care locuiesc in Marea Britanie, insa eu personal nu am intampinat niciodata probleme din cauza nationalitatii mele, pe care nu ma sfiesc niciodata sa o scot in evidenta la orice concurs la care particip. Chiar si in sala pe care o coordonez se regasesc mai multe steaguri ale Romaniei si niciun client sau partener nu a considerat acest lucru ofensator. Chiar am fost intrebata de mai multe ori despre tara mea si despre adevaratii performeri pe care Romania i-a dat planetei. Daca esti serios, iti faci treaba cum trebuie si esti de mare folos comunitatii care te-a adoptat, integrarea va fi usoara, iar nationalitatea nu va avea vreodata relevanta”, conchide Andreea Tina Gheorghiu, fondatoare a companiei Pro Body Styling si sportiva a Pro Fitness.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri