Vedete, voluntari si oameni obisnuiti vor sta non-stop pe un scaun in centrul Bucurestiului, pana se vor strange 100.000 de SMS-uri necesare finalizarii unui centru pentru familiile copiilor cu afectiuni grave, care necesita tratament departe de casa

Pentru ca actualele centre MagicHOME nu acopera nevoia reala de cazare si suport pentru copiii cu afectiuni grave si familiile acestora, MagicMakers lanseaza, astazi, o campanie de strangere de fonduri pentru finalizarea constructiei unui nou centru MagicHOME: impreuna #PentruMagicHOME. Noul centru din Bucuresti va avea o suprafata de 700 de metri patrati si va putea gazdui intre 25 si 30 de persoane in fiecare zi, oferind aproape 10.000 de mese pe an.

Pentru a strange fondurile necesare finalizarii centrului, sunt necesare 100.000 de SMS-uri. Oricine doreste sa doneze in cadrul campaniei o poate face trimitand cuvantul „MAGIC” la numarul 8844 (valabil in retelele Digi, Orange si Vodafone). Fiecare SMS este echivalentul unei donatii de 2 euro/lunar pentru Refugiul Parintilor copiilor cu afectiuni grave.

Vedetele stau pe scaunul suferintei

Pentru a atrage atentia asupra problemei, pentru a-si arata solidaritatea si empatia fata de parinti si pentru a incuraja oamenii sa doneze, vedete, voluntari si oameni obisnuiti vor ocupa non-stop un scaun din Galeria Galateca, din Strada C.A. Rosetti, nr. 2-3, de pe care nu se vor ridica pana nu se primesc cele 100.000 de sms-uri si, implicit, fondurile necesare finalizarii proiectului. Printre primele vedete care au stat pe scaunul din Galeria Galateca s-au numarat actrita Oana Pellea, cantareata Antonia si actorul Marius Manole.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

VEZI AICI CLIPUL CAMPANIEI

Spatiul din Galeria Galateca unde este amplasat scaunul, simbolul campaniei, a fost amenajat astfel incat sa recreeze contextul din spital, de langa patul unui copil in tratament, in care se afla parintii care ajung sa „locuiasca” pe un scaun. Recuzita include un pat de spital cu perfuzii si pereti cu proiectii care redau gandurile acestor parinti si faptul ca nu este vorba de confort, ci efectiv de acces la tratamentul copiilor. Un counter va inregistra numarul de SMS-uri trimise, in timp real, iar oricine doreste sa se alature demersului se poate programa pe www.magichome.ro/refugiul pentru a ocupa scaunul rezistentei din galerie.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri