In 2017, aproape 8.000 de copii mai traiesc in medii institutionale, nepotrivite pentru dezvoltarea lor si nu de putine ori abuzive.

Acest studiu cuprinde rezultatele muncii si experientei membrilor organizatiei din ultimii 19 ani si de la ultimul studiu elaborat de fundatie pe aceasta tema, in 2004, ”Dezinstitutionalizarea serviciilor de protectie a copilului din Romania. Ghid metodologic” (autori Georgette Mulheir, stefan Darabus si Delia Pop). Cercetarea pentru studiul ”inchiderea institutiilor pentru copii. Interventie, implementare si plan de actiune” a fost realizata de stefan Darabus, Ph.D., MBA, director regional pentru Europa Centrala si de Sud al Hope and Homes for Children, impreuna cu dr. Delia Pop, director de programe al Hope and Homes for Children, Bianca Stegeran, managerul Departamentului de formare profesionala si implementare programe si Radu Tohatan, ambii din cadrul Hope and Homes for Children Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri