5 artisti romani, desi din generatii diferite, uniti sub umbrela conceptului Opera Society One, isi vor expune creatiile intr-un spatiu expozitional pus la dispozitia lor de catre artista pariziana, Ghislaine Escande.

Comunicat de presa

Cu ocazia Portes Ouvertes (Porti Deschise), din data de 24 Septembrie 2016, la Paris, are loc inaugurarea colectiei de arta Opera Society One, pusa in scena de artistii Darida Gabrieli si Osan Cristian, alaturi de care vor expune Norma Trif, Paul Osan si invitatul special al acestui eveniment: Smaranda Milu Nemethi.

Cei 5 artisti romani, desi din generatii diferite, absolventi ai liceului de arta Aurel Popp din Satu-Mare, uniti sub umbrela conceptului Opera Society One, isi vor expune creatiile intr-un spatiu expozitional pus la dispozitia lor de catre artista pariziana, Ghislaine Escande.

In anul 1999, in incinta filarmonicii Dinu Lipatti din Satu-Mare, are loc prima expozitie din seria Opera Society One, intitulata “Preludiu”, unde Darida Gabrieli si Smaranda Milu Nemethi si-au prezentat primele viziuni artistice. Expozitia “Preludiu” a fost prima din seria de expozitii care au urmat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

O noua expozitie, intitulata “Reception”, in 2013, cu participarea artistilor Darida Gabrieli si Cristian Osan, la Paris, reprezinta al doilea moment important de structura pentru Opera Society One.

In 2016, in mod firesc, urmeaza expozitia “Uvertura”, marcata prin participarea a 5 artisti satmareni la Paris, in cadrul evenimentului Portes Ouvertes: Darida Gabrieli, Cristian Osan, Paul Osan, Norma Trif si Smaranda Milu Nemethi.

In cadrul scenei Opera Society One, invitata speciala este Smaranda Milu Nemethi. Ea participa cu colectia de picturi Lucruri Marunte, la care a lucrat timp de doi ani, dupa ce a fost diagnosticata de cancer pulmonar. Diagnosticul a ajutat-o sa inteleaga ca lucrurile invizibile de fiecare zi, acele lucruri marunte cotidiene sunt cele care au puterea sa infrumuseteze viata oricui.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

“Preludiu”, “Reception” si “Uvertura” constituie fundatia unei structuri artistice in perpetua evolutie, care se dezvolta urmand modelul unei opere muzicale si este pusa in scena de fiecare data cu pretiozitatea, fastul si precizia impusa de ocazie.

Expozitia este integrata intr-o actiune Portes Ouvertes a artistilor parizieni, in cadrul careia publicul este invitat sa viziteze nu numai expozitiile de arta propuse de artisti dar si insusi spatiul in care acestea au fost create.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc Sambata, 24 Septembrie, la ora 12:00 si se va incheia Duminica 25 Septembrie la ora 20:00, expozitia fiind cu vanzare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri