2 Iunie 2016 publicat în Social 2 share-uri

Kaufland Romania anunta lansarea initiativei „Atlantic Challenge”, in care 4 romani vor traversa pentru prima data Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle.

Comunicat de presa

Astfel, Andrei Rosu (39 ani, sportiv de anduranta, ultra-maratonist, detinator de recorduri nationale si mondiale, primul roman care a traversat inot Canalul Manecii in 2015 si castigator al locului 3 in tandem la maratonul Polul Nord din 2016), alaturi de Vasile Osean (37 ani, doctor – medicina sportiva) si Emil Curteanu (50 ani, fost canotor) vor forma prima echipa romaneasca ce va traversa Atlanticul vaslind, in cadrul celei mai dure curse de canotaj din lume: „Talisker Whisky Atlantic Challenge”.

Cu aceasta ocazie, Kaufland Romania, in calitate de partener oficial, anunta lansarea unei competitii nationale ce ofera unui roman sansa de a deveni cel de-al 4-lea membru al primei echipe romanesti ce va scrie istorie - „Atlantic4”. Romanii iubitori de aventura sunt invitati sa se inscrie in selectia nationala pe www.atlantic4.ro, pana pe 15 iunie 2016, pentru a ocupa cel de-al 4-lea loc in barca echipei „Celor 4 atlantici”. Ulterior, ceilalti membri ai echipei vor alege 10 semifinalisti (16 iunie – 24 iunie), urmand ca acestia sa treaca printr-o proba fizica (25 iunie – 1 august) in urma careia se vor califica 3 finalisti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Intreaga aventura a echipei „Atlantic 4” - de la prima provocare de a deveni completa, la pregatiri, startul oficial si desfasurarea cursei ca lectie de supravietuire - va putea fi urmarita pe www.atlantic4.ro si pe pagina de Facebook Kaufland Romania.

Echipa va parcurge vaslind peste 5000 de km in aproximativ 60 de zile, pe traseul La Gomera (Insulele Canare) – Antigua (Caraibe), pentru implinirea unei cauze sociale pentru HOSPICE Casa Sperantei, ce va consta in completarea fondurilor necesare realizarii unui Campus socio-medical la Adunatii Copaceni, destinat copiilor diagnosticati cu boli rare sau limitatoare de viata.

„Talisker Whisky Atlantic Challenge” este cea mai dura cursa de canotaj din lume, care aliniaza la start un numar limitat de echipe de pe mapamond, avand reguli foarte stricte: echipa nu va primi niciun suport din exterior in timpul cursei, iar membri vor trebui sa faca fata unor provocari precum privarea de somn, vaslire in schimburi de doua ore, non-stop timp de saptamani. Barca va avea o limita de lungime si latime, poate fi construita numai din anumite materiale, nu va putea fi reparata pe parcurs si va fi echipata cu provizii numai la start.

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Pregatirile echipei pentru traversarea Atlanticului vaslind dureaza doi ani si includ antrenamente complexe, sala de forta, cursuri de navigatie, inot si un test unic de traversare a Marii Negre intr-o barca cu vasle. Startul oficial al cursei internationale de canotaj „Talisker Whisky Atlantic Challenge” va avea loc in decembrie 2017.

Kaufland Romania, in calitate de partener oficial, va fi alaturi de cei 4 romani pe parcursul intregii aventuri ce va ramane in istorie pentru Romania, prezentand parcursul echipei pe pagina sa de Facebook si live-tracking pe www.atlantic4.ro.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri