Centrul Gifted Education organizeaza, in perioada 18-30 iulie 2016, Bright Summer School 2016, scoala de vara dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani si care cuprinde un program complex de activitati de invatare prin joc inteligent precum miscare creativa, percutie, chineza distractiva, improvizatie, scriere creativa, public speaking si vanatori de comori in aer liber.

Comunicat de presa

Obiectivul Bright Summer School este de a-l determina pe copil sa-si dezvolte capacitatile transferabile in viitor, precum gandirea independenta, expresivitatea, creativitatea si autodescoperirea. “Fiecare copil are nevoie sa-si cunoasca de timpuriu punctele tari si sa-si gaseasca zona unde performeaza in mod natural bine si care ii alimenteaza pasiunea. Pentru a-si descoperi pasiunile, copiii au nevoie de o relatie calda cu persoane foarte talentate si apropiate, care sa ii sustina si sa le faciliteze activitati unde pot cunoaste maxima inspiratie si unde pot functiona la cele mai inalte capacitati – cu ajutorul trainerilor si al programului specializat Bright Summer School o pot face”, afirma Gabriel Ban, coordonatorul proiectului educational.

Cursurile si atelierele creative vor fi sustinute de cei mai talentati traineri si specialisti in educatie timpurie din Romania si au menirea de a scoate in evidenta potentialul cel mai inalt al fiecarui copil, plecandu-se de la premisa ca fiecare copil are abilitati inalte, in felul sau unic, si are talente si pasiuni ascunse care abia asteapta sa fie descoperite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare


Scoala de Vara Bright Summer School 2016 cuprinde 12 zile de ateliere:


1.
Kinestezic Flexmind (miscare creativa), sustinut de trainerul Diana Preda; ii va invata pe copii cum sa activeze gandirea flexibila prin utilizarea miscarii, a dansului, a improvizatiei, a creativitatii, prin exercitii de constientizare a spatiului, a corporalitatii, a relatiilor si a perspectivelor multiple pentru aceeasi situatie, perceptie sau actiune.

2. Rudimente de percutie, sustinut de trainerul Constantin Nicolau, ii va invata pe participanti cum sa isi foloseasca ambele emisfere cerebrale intr-o maniera echilibrata, prin intermediului instrumentelor de percutie. Totodata, lucrand cu un instrument muzical, se dezvolta creativitatea si conexiunile intre oameni, care, atunci cand canta impreuna, ajung sa interiorizeze mai usor regulile necesare oricarei comunicari eficiente.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste


3.
Chineza distractiva, sustinut de fostul diplomat al Ambasadei Romaniei din Beijing, profesorul Marcel Anghel, ii va introduce pe copii in tainele uneia dintre cele mai vechi limbi din lume si cea mai vorbita limba la ora actuala pe Planeta. Totodata, profesorul le va arata participantilor cum s-a folosit un instrument logic pentru a simplifica substantial, prin simboluri, aceasta limba care noua, romanilor, ni se pare imposibila si cat de fascinanta este cultura si civilizatia chineza.

4. Improvizatie, sustinut de profesorul si actorul Loreta Neculai. La acest curs, copiii vor efectua exercitii de improvizatie, care au ca obiective imbunatatirea increderii in sine, a timpului de reactie si deschiderea catre experiente noi a tinerilor si copiilor aflati pe calea dezvoltarii.


5.
Atelierele de scriere creativa, sustinute de lectorul Mario Barangea, sunt o invitatie la gandire recreativa, prin metode simple, dar cu efect clar de imbunatatire a abilitatilor de inovare, a cizelarii talentelor si a imaginatiei, in general.

Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN


6.
Public Speaking, sustinut de trainerul Mihaela Mathe. La acest curs, copiii vor fi angrenati in jocuri interactive de cunoastere, de dezvoltare a creativitatii si vor invata cum sa inteleaga mai bine structura povestii in practica discursului. Copiii vor descoperi, jucandu-se, ca fiecare dintre ei are propriul mesaj. De asemenea, vor invata sa interactioneze si sa comunice eficient pentru a obtine ceea ce este mai bun pentru ei.


7.
Cursul “Happy Deco”, sustinut de trainerul Gabriela Alba, ofera copiilor oportunitatea de a experimenta o serie de tehnici artistice inedite in cadrul unor teme exuberante si provocatoare. Copii vor invata cum sa-si foloseasca inteligenta spatial-vizuala si creativitatea, intr-o atmosfera relaxata si plina de culori diverse.


8.
Outdoor Adventure, sustinut de trainerul Gabriel Ban, va cuprinde, in primul weekend, un Treasure Hunt in aer liber, care scoate la lumina spiritul aventurier al copilariei, intesat cu enigme ale lumii botanice, ghicitori contra-cronometru, probe de orientare, lucru in echipa, importanta si protectia mediului inconjurator,

Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

recunoasterea florei si plantelor rare si descoperirea unor curiozitati istorice despre Gradina Botanica. In al doilea weekend, activitatea va cuprinde un joc denumit “Family Quest”, in care copiii si parintii vor face parte din aceeasi echipa. Chiar daca, aparent, jocul are o componenta competitiva, echipele primind mai multe sarcini creative si provocatoare, la final scopul activitatii va fi unul: copiii sa descopere valoarea cooperarii cu parintii lor, iar parintii sa-si reaminteasca sa copilareasca alaturi de copiii lor.

Detalii si inscriere la Bright Summer School 2016: https://giftededu.ro/bright-summer-school


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri