Incepand din acest weekend, milioane de locuitori sunt invitati sa faca viata copiilor din Romania mai buna alaturandu-se editiei 2015 a campaniei de responsabilitate sociala ce se va desfasura in perioada 17 august – 25 octombrie.

Comunicat de presa

Incepand din acest weekend, milioane de locuitori sunt invitati sa faca viata copiilor din Romania mai buna alaturandu-se editiei 2015 a campaniei de responsabilitate sociala “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, campanie ce se va desfasura in perioada 17 august – 25 octombrie.

“Suntem prezenti in toate judetele tarii, cunoastem bine comunitatile in care activam si iubim copiii, motive pentru care, pentru al cincilea an consecutiv, le daruim bucurie si speranta,” a declarat Daniel Cirstea, directorul operational PROFI Rom Food. “In primii trei ani, am desfasurat singuri aceasta activitate, anul trecut ni s-au alaturat sase ONG-uri care cunosc bine problemele copiilor si stiu in ce fel ajutorul nostru poate da cele mai bune roade, si pentru ca ce am facut pana acum a dat roade, in acest an ni s-au alaturat in total 23 de ONG-uri cu proiecte care mai de care mai binevenite. Invitam acum lumea sa voteze care dintre aceste proiecte sa fie finantate cu premiile de la noi.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri

Prezentate in detalilu la pagina https://profi.ro/salveaza_destine/, proiectele din acest an abordeaza probleme foarte variate, de la sanatatea copiilor si pana la prevenirea abandonului scolar sau eliminarea violentei din scoli:

Salveaza vietile copiilor de la tara! Salveaza un destin!
Ne pregatim pentru Viata!
IUBIREA familiilor SOS schimba semnificativ destinele unor copii
Ajuta-ne sa facem bine!
Fiecare Copil in Gradinita
Acasa pentru Copiii abandonati!
Viitor pentru Copiii Romaniei
Alo, Prematuritate
Fondul special pentru copii
Prietenii lui Nane
Terapia de grup prin joc
Scoala de Vara la Tara!
Daruieste viata copiilor bolnavi de cancer
Transforma viitorul, investeste in educatie
Vindecam copiii fara glas
Haideti sa spunem NU abandonului şcolar!
Impreuna exmatriculam violenta din scoli!
Tabǎra social-educativǎ - O experienta de neuitat pentru un copil defavorizat!
Nu plange, mami! Destinul meu este sa traiesc!
Ajuta-i pe copiii bolnavi de cancer sa spuna: Nu Mi-e Frica!
Salveaza-ma, sunt doar un copil! Autismul imi fura viata.
De la cocioaba la casa, de la abandon scolar la scolarizare!
Sustine educatia copiilor din comunitati sarace!

Fiecare dintre aceste organizatii neguvernamentale porneste cu sanse egale catre castigarea unuia din cele trei premii de 1 milion, 100 mii si respectiv 50 mii de lei puse la dispozitie de catre PROFI si partenerii sai. Cei care vor decide prin vot numele castigatorilor sunt si de aceasta data cei care calca pragul magazinelor PROFI.

Actuala campanie CSR vine in continuarea campaniei “PROFI te premiaza!” in urma careia sute de mii de elevi se bucura deja de cele 5381 de calculatoare performante, software educational, 226 de videoproiectoare si accesorii IT donate in perioada 2011-2013 catorva sute de scoli pentru a da o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii, de maine.

Pe de alta parte, premiile acordate la editia 2014 a campaniei “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!” contribuie deja la modernizarea sectiei de pediatrie a spitalului timisorean Louis Turcanu, permit unui numar de 50 de familii nevoiase sa primeasca animale domestice si training pentru a invata cum sa ajunga la un trai decent cu ajutorul acestor resurse, in timp ce, printr-un proiect separat, mai multi copii urmeaza sa fie operati pe cord in cadrul unor misiuni medicale.

Credite foto: 2xSamara.com / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri