Asociatia Unu si Unu organizeaza in premiera in Romania primul Mars dedicat bebelusilor care se nasc prematur dar si familiilor acestora.

Astfel, in data de 10 iunie, 2015 incepand cu orele 10:45 va invita intr-un numar cat mai mare la eveniment alaturi de reprezentanti ai societatii civile, jurnalisti, Ong-uri, Vip-uri, medici, autoritati, parinti, prieteni. Punctul de intalnire este pe Soseaua Aviatorilor (directia de mers de la metroul Victoriei spre Parcul Kiseleff).

  • Scopul acestui Mars al prematurilor este de a atrage atentia societatii civile asupra fenomenului prematuritatii, aflat intr-o continua crestere, atat la nivel international, cat si la nivelul Romaniei.

Ne propunem ca prin acest mars sa tragem un semnal de alarma intr-o maniera diferita asupra fenomenului de prematuritate. 1 din 10 copii se naste inainte de termen la nivel international si trebuie sa semnalam acest aspect ingrijorator, sa determinam intreaga societate sa lupte si sa ajute ca numarul de copii prematuri din Romania sa se micsoreze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Asadar, prezenta intr-un numar cat mai mare va ajuta la diseminarea acestui subiect. In plus, vom avea activitati interesante si optimiste pentru toate varstele. Pe ultimii 50m se va merge, pe cat posibil, cu respiratia oprita, pentru a intelege situatia prin care trece prematurul de cand se naste pana ajunge la terapie intensiva si este resuscitat. Vom purta masti de oxigen (ca cele din terapie intensiva), pentru a semnaliza ca aceasta este principala problema la nasterea copilului prematur si de aici rezulta majoritatea problemelor de sanatate ulterioare”, spune Diana Gamulescu - vicepresedinte Asociatia Unu si Unu.

Marsul prematurilor se va organiza anual si va aduce in atentie cate o problema a prematuritatii: anul acesta, tema centrala va fi RESPIRATIA si neputinta acestor bebelusi de a respira singuri.

„Nasterea reprezinta momentul de acces la autonomie prin adaptarea nou-nascutului la viata extrauterina, realizata in mod specific fiecarui aparat sau sistem: cardio- respirator, digestiv, sistem nervos central”, declara Doina Broscauncianu- Dr. Medic primar pediatrie si specialist neonatologie, doctor in medicina Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului „Alfred Rusescu” Bucuresti – Spitalul de Obstetrica Ginecologie „Polizu”, citandu-l pe Lequien Pierre. „Le nouveau-ne”.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Principiile de bază ale mașinii CNC Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Cei interesati pot sa fie la curent cu evenimentul pe pagina oficiala de facebook: https://www.facebook.com/asociatia.unusiunu.

Respiratia este viata!

###

Despre Asociatia Unu si Unu

Misiunea organizatiei noastre este de a imbunatatii sanatatea bebelusilor prin proiecte de preventie privind nasterea prematura, informare si educare societatii civile privind nasterea inainte de termen, oferirea de suport parintilor cu copii nascuti inainte de termen si derularea de proiecte privind urmarirea, monitorizarea copiilor dupa externare pana la varsta de 2 ani.

Viziunea Asociatiei Unu si Unu este sa devina vocea prematurilor, a multipletilor si a parintilor lor din Romania.

Contact:
Diana Gamulescu- Vicepresedinte
M: 0737.933.511
E: diana.gamulescu@unusiunu.com
W: www.unusiunu.com
F: https://www.facebook.com/asociatia.unusiunu.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri